szon-sportoldal

2008.05.17. 12:13

Búcsú az elittől és a szezontól

<p>Utolsó bajnoki mérkőzését tudja le a Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapata – a már szintén kiesett Hort SE otthonában vízitál szombaton. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/ez_t_rt_nt53.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" />&#160;<B>A Hort elleni hazai meccs tudósítása letölthető. </B></A></p>

Az összecsapás végjátéka lesz a nyírségi szempontból balul induló és szomorúan záruló szezonnak: a nyáron atomjaira hullott, felkészülési meccs nélkül rajtoló gárda menetközben tovább gyengült, majd a téli edzőváltás jelentett fejleményt.

Így érkezett el az ominózus pillanat, ami sereghajtóként él meg az NYKSE.
– Két hete nem játszottunk tétmérkőzést, ezt az időszakot igyekeztünk hasznosan tölteni, mondhatom, ebben partnerek voltak a fiúk – hangoztatta Bartha Dénes, a Nyíregyháza trénere.

– Várakozáson felüli hozzáállást tapasztaltam a srácok részéről, a futóedzéseken például többen egyéni csúcsút értek el, tehát a történtek ellenére egyáltalán nem eresztett le a társaság. A szünet más szempontból is előnyünkre vált: Ulics például több napig betegséggel küszködött, mára teljesen meggyógyult, és Farkas is kiheverte sérülését. Bár a Horttal szemben itthon kikaptunk, igaz minimális különbséggel, ebből kiindulva reménykedem abban, hogy szépen, kedvező eredménnyel fejezhetjük be az idényt. A fővárosban is negyven méteres a pálya, ott is emberek játszanak, miért ne sülhetne ki valami jó ebből a találkozóból.

A Bartha-legénység egyetlen hiányzója Kovács László, aki bokatörés miatt immár huzamosabb ideje kényszerpihenőre szorul.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!