Ki(a)menő napok a GTK-n

Ki(a)menő napok a GTK-n
Ki(a)menő napok a GTK-n - © Fotó: unideb.hu
Debrecen – Idén április 12- 15. között rendezte meg a II. Tavaszi Ki(a)menő Napokat a Gazdálkodástudományi Kar Hallgatói Önkormányzata.

A tavaly indított – akkor még egy napos – programon kitettek magukért a szervezők. A megújult karon megújult rendezvényekkel várták a GTK-s hallgatókat és oktatókat egyaránt.

– A tavalyi ötletre alapozva, most négy napig nemcsak szórakoztató, hanem szakmai és sportprogramokat is szerveztünk, mert szeretnénk, hogy a csapatmunkával közelebb kerüljenek egymáshoz a hallgatók és érezzék, hogy ebbe a közösségbe tartoznak, hiszen erről szól ez a rendezvény – mondta el Bács Bence, a GTK HÖK alelnöke.

Nyitásképp hétfőn bárki kipróbálhatta a BubiFocit, ahol hatalmas buborékokba bújva rúgták a bőrt, volt malacsütés, fröccsterasz és légvárország. Emellett amatőr zenekarok mutathatták meg magukat és szórakoztathatták hallgatótársaikat, tehát minden adott volt a felhőtlen szórakozáshoz.

Kedden a sporté volt a főszerep: asztalitenisz, foci, póker, GTK futás, vetélkedők be strong kondipark, csocsó, aerobic, tae-bo, valamint darts gondoskodott a hallgatók lendületéről, akik az esti stand up előadáson a rekeszizmaikat is megmozgatták.


Fotó: unideb.hu Fotó: unideb.hu ©

– A hétköznapokon kevesebb lehetősége van a hallgatóknak a sportolásra, ezért szeretnénk rendszeresíteni az ehhez hasonló rendezvényeket. A héten megrendezett sporteseményekre előzetesen kellett regisztrálni, és ezt a kar túlnyomó része meg is tette – nyilatkozott Novák Norbert, a GTK HÖK alelnöke.

A szerdai szakmai délutánon több előadó váltotta egymást köztük a Zsindelyes és a Gyermelyi termékek gazdasági képviselői is. Szintén új program volt az árverés, ahol vicces és hasznos dolgokra is szert tehettek a GTK-sok, úgymint szakmai könyvek, vagy soron kívüli bejutás a Tanulmányi Osztályra, de közös főzésre is lehetett licitálni az Ágazati Gazdaságtan és Módszertani Intézettel.

A rendezvényen a kar hallgatói szakonként csapatokba rendeződtek, így mérkőztek meg egymással, hogy kiderítsék ki a menő. Az alul maradt csapatoknak sem kell búslakodniuk, jövőre valószínűleg ugyanekkor lehetőségük lesz a visszavágóra.

– Debreceni Egyetem –
hirdetés