Helyi közélet

2016.08.06. 11:21

Kerítésléccel verte a fivérét egy férfi Debrecenben

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a testvérét bántalmazó férfit.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a testvérét bántalmazó férfit.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. augusztus 5-én 17 óra 30 perc körül arról, hogy egy debrecen-józsai ház udvarán egy férfi bántalmazta a testvérét. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy H. Attila a sértettel előzetes szóváltásba keveredett, majd ezt követően letörte a ház teraszának egyik lécét, és azzal a férfit többször megütötte.

A járőrök a 45 éves férfit elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki beismerő vallomást tett és elmondta, hogy azon vesztek össze a testvérével, hogy a férfi szerint hangosan hallgatta a zenét. A sértett a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában