Késelőket keres a debreceni rendőrség

Debrecen, 2014. július 7., hétfő (MTI) – Két férfit keres a rendőrség, akik múlt pénteken Debrecen belvárosában megtámadtak és késsel megsebesítettek egy fiatal nőt – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Dobó Dénes elmondta: a rendelkezésre álló adatok szerint pénteken délelőtt Debrecenben a Hatvan utcában – a Múzeum közben – sétált egy fiatal nő, akit két ismeretlen férfi megállított és feltartóztatott.

Az ismeretlenek a nőt az átjáróban falhoz szorították, majd egyikük késsel több helyen megsebesítette. A támadók ezt követően elvették a nő értékeit, majd elmenekültek a helyszínről – ismertette a részleteket a rendőrségi szóvivő. (Az MTI más forrásból származó információi szerint a nőt a mentők könnyű, vágott sérülésekkel vitték kórházba).

Az ismeretlen tettesek körülbelül 20 éves, 170-180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfiak, akik közül az egyik piros, míg társa szürke színű pólót viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki látta a bűncselekményt, illetve a két férfival kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a rendőrséget, a bejelentéseket bizalmasan kezelik.

– MTI –

Címkék: ,