Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.02.29. 19:11

Hajléktalan gyalogos lépett egy autó elé

<p>Az esti csúcsforgalom idején útszűkületet okozott egy súlyos sérüléssel járó közúti baleset pénteken Nyíregyházán. <dia width="850" height="630" alt="Hajléktalan gyalogos lépett egy autó elé 2008.02.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hajl_ktalan_gyalogos_l_pett_egy_aut__el__20/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Hajléktalan gyalogos lépett egy autó elé 2008.02.29." /></a></dia><A href="http://video.szon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-080229gyalogos_ps.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Egy Ford típusú személygépkocsi tartott a belváros felől a kórház felé a Szent István utcán Nyíregyházán. A jármű megállt az Inczédy sornál lévő jelzőlámpánál, majd amikor szabad jelzést kapott, elindult, de ekkor lépett elé feltehetően tilos jelzésre egy gyalogos, aki állítólag hajléktalan kéregető volt.

A kocsi a bal oldalával elsodorta, és a gyalogos súlyos sérülést szenvedett, a mentők kórházba vitték. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására.

  • Holtan találták a házában
  • Mikor cseréljük le a téli gumit?
  • Édesszájú, illatos áruházi tolvajok
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!