Sport

2016.11.12. 13:27

A kézisek meccsén járt a DVSC labdarúgócsapata

Debrecen - A szerda esti, DVSC-TVP - Fehérvár kézilabda-mérkőzésre volt hivatalos a DVSC labdarúgócsapata.

Debrecen - A szerda esti, DVSC-TVP - Fehérvár kézilabda-mérkőzésre volt hivatalos a DVSC labdarúgócsapata.

A Loki nagyon fontosnak tartja a debreceni sportklubokkal, különösen a DVSC kézilabdacsapatával való kapcsolattartást. Ennek céljából együttesük meghívta a lányokat a legutóbbi, Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésünkre - számolt be a DVSC.

A kézisek mindenképp szerették volna viszonozni az invitálást, ezért jelezték, hogy szívesen látják a DVSC együttesét a szerda esti, Fehérvár elleni összecsapásukra. A Loki játékosai természetesen örömmel érkeztek a Hódos Imre Sportcsarnokba, ahol igazán parázs hangulatú meccsnek lehettek szemtanúi. A végig izgalmas találkozót végül a DVSC-TVP csapata nyerte 30-27-re.

A lefújást követően az ultrák nagyszerű gesztussal köszöntötték a játékosokat, ugyanis odahívták őket maguk közé. A srácok örömmel tettek eleget a kérésnek, így a szurkolókkal együtt ünnepelhették a lányokat, miközben folyamatosan zúgott az "Ez Debrecen!".

Forrás: dvsc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!