élménynap a stadionban

2019.06.13. 12:00

Látogatáson a DVSC-nél

A HTE U7-es, U9-es, U11-es és U13-as labdarúgó csapatai nemrégiben stadionlátogatáson és bemutató edzésen vettek részt a DVSC NB I-es felnőtt férfi futball együttesénél.

Fotó: olvasói felvétel

Molnár István szervező elmondta, az esemény várakozáson felüli érdeklődést keltett, amit a létszám is bizonyít: több mint 60 gyerek és közel 30 felnőtt vett részt a rendezvényen.

A Nagyerdei Stadiont Bernáth Csaba korábbi lokista vezetésével tekintették meg a résztvevők. A böszörményiek bejárhatták többek között a sajtószobát, a hazai és vendégöltözőket, a bemelegítő-termet, a VIP-páholyt és a stadion élőfüves futballpályáját, majd a lelátó legmagasabb pontján zárták a stadiontúrát. Ezt követően a Debreceni Labdarúgó Akadémia pallagi edzőközpontjában került sor a Loki NB I-es felnőtt labdarúgó csapatának bemutató edzésére Herczeg András vezetőedző és három pályaedzőjének irányításával. Herczeg András bemutatta az akadémia létesítményét a HTE játékosoknak. A DVSC csapata teljes létszámmal jelen volt, ezt kihasználva a gyerekek és a szülők közös fotókat készítettek, valamint dedikáltatták kedvenc ereklyéiket a debreceni játékosokkal. Molnár István kiemelte, hogy a klub vezetői, szakemberei, játékosai nagy szeretettel fogadták a böszörményieket, akik számára felejthetetlen élmény volt ez a nap.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában