Helyi közélet

2016.04.09. 09:07

Három fiú lopta el a bodaszőlői pékség pénztárgépét

Hajdúböszörmény - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást R. Tibor, D. Attila és fiatalkorú társuk ellen.

Hajdúböszörmény - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást R. Tibor, D. Attila és fiatalkorú társuk ellen.

A három fiú 2015. július 1-jén éjszaka egy Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn található pékség ablakáról lefeszítették a vasrácsot, az ablak üvegét egy kővel betörték és a pékségbe bemásztak, majd onnan a pénztárgép kasszáját a benne található készpénzzel együtt ellopták. Az esetről a pékség alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségre. A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés és tanúkutatás alapján gyanúsítottként hallgatták ki R. Tibor mikepércsi, D. Attila debreceni lakosokat és 17 éves hajdúsámsoni társukat, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a 21 éves, a 20 éves és a 17 éves gyanúsítottal szemben lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában