Labdarúgás

2020.03.13. 17:07

Márton Gábor: erős játékerőt képvisel a Loki

Kiélezett meccset vár a ZTE mestere.

Szkesfehrvr 20200222 Labdargs OTP Bank Liga NB1 bajnoki mrkzs MOL Fehrvr FC ZTE Foto Meder Istvn - Nemzeti Sport A kpen: Mrton Gbor

Fotó: Meder István/Nemzeti Sport

A szombati, DVSC-Zalaegerszeg bajnokival kapcsolatban a vendégek februárban kinevezett vezetőedzője, Márton Gábor nyilatkozott a Loki hivatalos honlapjának.

- A Debrecen otthonában az elmúlt hetek jó bajnoki formáját szeretnénk tartani, egyben feledtetni a hétközi kupamérkőzést. Erős játékerőt képvisel a hajdúsági együttes, ráadásul nekik is nagy szükségük van a pontokra, így kiélezett meccset várok – fogalmazott Márton Gábor a dvsc.hu-nak. – Feltérképeztük ellenfelünket, megpróbáltuk a lehető legjobban felkészíteni a játékosokat, szerencsére az elmúlt fordulókban a Mezőkövesd és a Ferencváros ellen is megmutattuk, hogy tudunk meglepetést okozni. Sajnálom, hogy zárt kapuk mögött játszunk, de az egészség megőrzése a legfontosabb, így el kell fogadnunk a jelenlegi helyzetet. Bízom benne, hogy sok szurkolónk követi majd az m4sport.hu-n a mérkőzést, és pontokkal tudunk örömet szerezni nekik.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában