szon-sportoldal

2007.11.14. 15:19

Aladdin a Szpari kapusjelöltje

<p>Szerdán Nagyszekeresen járt a Nyíregyháza Spartacus élvonalbeli futballcsapata, amely jótékonysági mérkőzést játszott. A találkozót 3–0-ra nyerte a Nyíregyháza egy helyi vegyescsapat ellen.</p>

A belépőkből és felajánlásból összejött 450 ezer forintos bevételt a nagyszekeresiek motorbalesetben elhunyt játékosa, Dorogi György és családja kapta.

Ami a meccset illeti, a Szpari végül 3–0-ra nyert. Az első félidőben a Nagyszekeres volt az ellenfél (ekkor 2–0 volt az állás), majd szünet után a fehérgyarmati körzet megyei III. osztályú válogatottja. A hazaiak kapuját Aladdin védte, a kameruni kapus a nyíregyháziakhoz érkezett próbajátékra, de hogy pontosabb képet kapjanak róla, most ellenfele volt leendő (?) társainak.

Rajta kívül a román csatár, Bogdan Apostu és a Diósgyőrből távozott afrikai kontingens (a kameruni Effeyie és Kanga valamint a libériai P. Carr) is lehetőséghet jutott a piros-kékeknél.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!