csodás hétzárás

2019.10.05. 09:42

Újabb meccset nyertek a DEAC futsalosai

A Debreceni Egyetem férfi futsalosai a Rubeola legyőzése után pénteken a Fradi otthonában ünnepelhettek. Elek Gergő együttese 6-5-re múlta felül a zöld-fehéreket. A sikerből Kántor Tamás és Szentes-Bíró Tamás is két-két góllal vette ki a részét, míg a végeredményt Tóth Attila állította be.

Fotó: deac.hu

A Rubeolával vívott győztes meccset követően a DEAC futsalcsapata bizakodva utazott el a Ferencváros csarnokába, tudatta a klubhonlap. A meccs elején több alkalommal is tesztelték a debreceniek a rutinos Tóth Gyula reflexeit. Hiába a jó kezdés, a Fradi a hetedik percben megszerezte a vezetést, Bognár passza után Fekete Róbert vette be Faragó Ádám kapuját. Öt minutummal később újra ünnepelhettek a hazaiak, ekkor Rábold Richárd lőtt éles szögből nagy gólt. Az első játékrészben már több találatot nem láthattak a drukkerek, az FTC kétgólos előnnyel várhatta a folytatást.

A második játékrész elején Öreglaki Norbert iratkozott fel a gólszerzők listájára, ám ezt követően megtáltosodott a DEAC. Előbb Szentes-Bíró Tamás szépített, majd Kántor Tamás csökkentette minimálisra a cívisvárosiak hátrányát (3-2). A 29. percben felgyorsultak az események, Rábold másodszor is megvillant, de erre érkezett Szentes-Bíró válasza (4-3). Büntetőhöz jutott a Fradi a félidő derekán, Öreglaki lába pedig nem remegett meg. 5-3-as állásnál jött a DEAC öt a négy elleni taktikája, ami bevált, hiszen Szabó és Kántor is túljárt a Fradi kapusának az eszén, utóbbi egy tízméterest értékesített. A pontot az i-re Tóth Attila tette fel, aki egy labdaszerzést követően higgadtan értékesítette a helyzetet – áll a deac.hu tudósításában.

A zsinórban második győzelmét arató debreceni együttes legközelebb az Aramis alakulatát fogadja a DESOK-ban. Az összecsapás október 10-én 19 órakor kezdődik.

Férfi futsal NB I. – 6. forduló

FTC-Fisher Klíma-DEAC 5-6 (2-0)

gólszerző: Fekete (7.), Rábold (12., 29.), Öreglaki (24., 31.), ill. Szentes-Bíró (26., 29.), Kántor (27., 37.), Szabó (37.), Tóth (39.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában