Autó - Motor

2013.05.30. 13:08

A világ legdrágább konzoljátéka: 31 millió forint!

Mi kerül egy konzolos autósjátékon 31 millió forintba? Az, hogy adnak hozzá egy igazi versenyautót is. Így mindjárt más ugye?

Mi kerül egy konzolos autósjátékon 31 millió forintba? Az, hogy adnak hozzá egy igazi versenyautót is. Így mindjárt más ugye?A különböző csomagok, bundle-ok (ki hogy hívja) a konzolok világában nagyon népszerű. Így próbálnak több terméket rátukmálni a vevőre. Van úgy, hogy egy új konzol mellé akciósan lehet megvenni egy játékot, esetleg több játékot egyben. Mostanában pedig szokás az is, hogy a lemez mellé mindenféle marhaságokat csomagolnak és így 60-70%-os felárral értékesítik. De eddig megakadt a kulcstartónál, autómatricánál vagy könyvnél a dolog.

Aztán jön a GRID 2 autóverseny játék és gondolkoztak a sales-esek, hogy mit csomagoljunk mellé. Hát, mondjuk egy igazi versenyautót. Ne egy sima BMW-t vagy AUDI-t, hanem olyan menő egyszemélyes pályaautót, ami 31 millióba kerül. Nos, így született meg a Bac Mono Bundle, ami a fent említett áron elvihető. Előrendelés van?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!