Játék

2008.03.28. 20:05

Frigó vadászat

<p>Tom és Jerry, a népszerű rajzfilmfigurák a főszereplői legújabb játékunknak. Az örök macska-egér harc elmaradhatatlan!</p>

A Refriger raiders játék a népszerű Tom és Jerry rajzfilm

Szerkesztőségünk értékelése

Játszhatóság: 10/10
Játékélmény: 9/10
Irányíthatóság: 9/10
Összeségében: 9/10figuráival megspékelve nyújt kellemes és mókás élményeket mindenkinek, aki szereti az ügyességi játékokat.

Hogyan kell játszani?

játék betöltését követően nincs más dolgunk, mint a Play gombra kattintani. Ezt követően kiválaszthatjuk hogy melyik karaktert szeretnénk. Innentől

Tippek és trükkök
A vizibombás játéknál fontos, hogy jól időzítsük a dobást, és célszerű a szaladó Jerry elé pár centivel irányítani a dobásunkat.


A hűtőt kirámlolós játéknál próbáljunk szintén úgy időzíteni, hogy a ledobott sajtok pont a Picúr szájába érkezzenek.viszont a játék ketté válik. Ha Tomot választjuk, akkor egy vizibombás játékkal játszatunk, ahol a kurzormozgató nyilak és a szóköz billentyűk használatával tudjuk irányítani főhősünket. A játék célja, hogy a vizibombákkal eltaláljuk a ruhaszárító kötélen menekülő Jerry-t, aki épp a hűtőszekrényből elcsent finomságokkal igyekszik rejtekébe visszatérni.

Azonban ha a karakterválasztánál Jerry-t, a kis háziegeret választjuk, akkor egy hűtőszekrény polcain lavírozunk, és a felbukkanó finomságokat (mint a sajt is) kell a frigó alján fel s alá rohangáló kisegérnek juttassuk, akinek bizony falánksága mérhetetlen. Ám, hogy mindez ne legyen olyan könnyű, Tom különböző guruló tárgyakat dobál felénk, melyeket ki kell kerüljünk. Ennek a játéknak is az irányítása a kurzormozgató billentyűkkel és a szóközzel lehetséges.

Kalandra fel, győzzön a jobbik!


További játékaink:

  • Tavaszi szökellés
  • A húrok mesterei
  • Itt a piros tojás! Hol a piros tojás?
  • SantaCatch
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!