Helyi közélet

2015.04.03. 12:43

A Hajdú Online márciusi összefoglalója

A március hónappal 2015 első negyedévét is lezártuk. Ideje tehát összefoglalni, mi történt a megyében az elmúlt hónapban.

A március hónappal 2015 első negyedévét is lezártuk. Ideje tehát összefoglalni, mi történt a megyében az elmúlt hónapban.

Halálos baleset történt a 471-es úton Nyíradonynál

Egy ember életét vesztette, további kettő pedig megsérült abban a balesetben, ahol egy kamion több járművel ütközött egy vasúti átjárónál Nyíradony mellett.


Megöltek egy 22 éves nőt Pocsajban

Megöltek egy 22 éves nőt, a rendőrök Pocsaj belterületén szerdán este fél nyolc körül egy személygépkocsiban találtak rá a holttestre – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.


Ez az az ingatlan, amelyik akadályozza az építkezést

A polgármesteri hivatal szerint 78 milliót kapott a tulajdonos.


A debreceni rendőröket vasárnap hajnalban riasztották, mert az egyik helyi szórakozóhely előtt többen összeverekedtek.


V. Zoltánné holttestének maradványait 2011-ben találták meg

Lehet, hogy sorozatgyilkos végzett a 4-es főút mellett több örömlánnyal, de az sem zárható ki, hogy egymástól független tettesek követték el a prostituáltak sérelmére az emberöléseket. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.


Szabó Attila raliversenyzőre emlékeztek Debrecenben

A debreceni navigátor emlékére autós felvonulást tartottak.


Tiszta vizet a pohárba! – 12 féle vízről alkottunk véleményt

A víz színtelen, szagtalan és íztelen folyadék. Ha ezek közül egyiknek nem tesz eleget, az már nem víz – véli munkatársunk. Most kiderül, mit iszunk nap, mint nap.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában