Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.29. 08:25

Kis araszolás, kis karambol Záhonynál

<p>Záhony - Péntek este egy Polski Fiat 126-os haladt Záhony felől a 4-es főút irányába. A vezetője a kamionsor miatt nem látta be rendesen a kereszteződést, ezért az autójával egyre előrébb araszolva kereste a jobb rálátást a főútra. <DIA alt="Kis araszolás, kis karambol Záhonynál 2008.03.29." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kis_araszol_s__kis_karambol_Z_honyn_l_2008_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Kis araszolás, kis karambol Záhonynál 2008.03.29." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Egy Tiszabezdéd felől érkező Suzukit mégsem vette észre, és a két jármű összeütközött. A Suzukiból egy személyt szállítottak kórházba. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása céljából.

Kapcsolódó cikkek:

Életveszélyes sérülttel indult útnak a helikopter Újfehértó mellől

Péntek délután súlyos baleset történt a 4-es főúton Újfehértónál. Egy személy életveszélyes, egy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett, amikor három autó ütközött össze. Életveszélyes sérülttel indult útnak a helikopter Újfehértó mellől 2008.03.28. 

Hármas koccanás Nyíregyházán a Tiszavasvári úton
Egy autós hibája miatt két másik jármű is összetört kedd este Nyíregyházán, a Tiszavasvári úti felüljáró előtt, szerencsére nem volt sérült.  

Karambol a szűkületnél Nyíregyháza határában
A 4-es főút 266-os km szelvényénél ütközött össze két autó kedden este Nyíregyháza határában.  

Koccanás a körforgalomnál Nyíregyházán, kettős hibával
Úgy tűnik mindkét közlekedő hibázott, amikor kedden délben egy kerékpáros koccant egy autóval a Kosbor és a Korányi Frigyes utcák találkozásánál.  

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!