Ingatlanajánló

2021.05.29. 10:00

Amikor mi voltunk diákok, még nem így néztek ki az otthonok...

A lakók úgy érezhetik, mintha hotelben élnének.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Debrecen Egyetemváros városrészében nagyszabású beruházás keretében épül az Egyetem Tower. Bár a célközönség nyilván nem csak az itt tanuló fiatalokat célozza meg, a lendületes életvitelt biztosító, “város a városban” hangulat meglehet, befolyásolni fogja a lakóközösség életkorát. Hol vannak már a sötét társbérletek? Portaszolgálat, medence, kilátás, hotel életérzés!

“EGYETEM TOWER – Debrecen_Egyetemváros, 65 lakásos luxus társasháza! [...] A tervezők, úgy tervezték az épületet, hogy leendő lakók úgy érezzék magukat, mintha egy hotelben töltenék mindennapjaikat. A lakók biztonságáról a földszinten kialakított recepció/portaszolgálat, beléptető rendszer fog gondoskodni, akik olyan kényelmi szolgáltatásokat is el fognak látni, mint a házhoz rendelt csomagok átvétele, vagy akár a taxi rendelés. A tetőteraszon panorámás napozó, medence(60 m2-es), jakuzzi, szauna és étterem várja az ott lakók mindennapjait a város felett.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az otthonos lakás egyik legfontosabb ismérve a fényes terek, és a kellemes időjárás független hőmérséklet, ezért a teraszok méretei nagyban árnyékolják a nap sugarait, a speciális üveg pedig a napsugarak infra tartományát jelentősen csökkenti. Lift nemcsak a társasházban van, hanem a garázsban is be lett építve (autólift). Minden lakáshoz tartozik: -erkély, – mennyezet hűtés-fűtés, – konyha(műszakilag felszerelt), magas minőségi függönyök, modern fürdőszoba. [...] Várható átadás: 2022.06.30.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!