Helyi közélet

2014.02.13. 18:13

Papíron is lesz menetrend

Debrecen - Mint arról beszámoltunk, a kettes villamos 26-ai elindulása kapcsán jelentős mértékben átszervezik a városban a közösségi közlekedést. Ezzel kapcsolatban több az internetet kezelni nem tudó idős olvasónk is azt kérdezte, hogy készül-e az új rendet bemutató papír alapú, nyomtatott menetrend?

Debrecen - Mint arról beszámoltunk, a kettes villamos 26-ai elindulása kapcsán jelentős mértékben átszervezik a városban a közösségi közlekedést. Ezzel kapcsolatban több az internetet kezelni nem tudó idős olvasónk is azt kérdezte, hogy készül-e az új rendet bemutató papír alapú, nyomtatott menetrend?A kérdést továbbítottuk a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. kommunikációs előadójának, aki azt válaszolta, hogy természetesen lesz kézbe vehető menetrendi tájékoztató, melyhez az állandó bérletpénztárakban: a Segner téren, a Petőfi téren, a Doberdó utcán és a cég malomparki ügyfélszolgálatán díjmentesen lehet majd hozzájutni. A teljes villamos, trolibusz és autóbusz menetrendet tartalmazó kiadvány a tervek szerint február 24-étől kerül forgalomba.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában