Helyi közélet

2008.05.26. 10:51

Debrecen szégyene: szex a Kartács utcán

<p>Debrecen - Olvasónk a Kartács utcán lakik és megdöbbentő képeket sikerült készítenie. <dia width="900" height="700" alt="Kartács utcai helyzetkép 2008.05.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kart_cs_utcai_helyzetk_p_2008_05_26_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kartács utcai helyzetkép 2008.05.26." /></a></dia></p>

A felvételek a játszótértől 8 méterre készültek, ahol egy  szerelmi légyott teljesedett be. A kép ugyan nem adja vissza teljesen az élményt, viszont az tisztán kivehető, hogy a két letakart test "dolgozik".

Debrecen északi részén, a Nagyerdőn és szomszédságában virágzó iparág a prostitúció.

"Sajnos itt a Kartács utcán is nagy a szemét. Már többször jelentettük az üzemeltetési osztályon de hiába várunk. Nem történik semmi. Még rontja a helyzetet, hogy a környéken a nagyüzemben dolgoznak a prostik. "

A Békéssy B. -Kartács utcán az iskola és óvoda mellett. Amíg a lányok "dolgoznak", a parkolóban a népes családjaik élik az életüket a játszótéren és a szemétdombon.

Ha bármiféle visszássgot tapasztal, kérjük ossza meg velünk az [email protected] címen.

  • Gyomorforgató kalandok a Nagyerdőn
  • Bugyi nélkül: fotózás a parkban
  • Pofátlan parkolás
  • Debrecen szégyenfoltjai - Borbíró tér
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában