szon-sportoldal

2008.03.11. 11:29

Kiss kapus nagyon hiányzott

<p><P>Újfehértó - Nagy zakóval indította a tavaszi szezont az Újfehértó. A megyei első osztályú futballegyletet 6–0-ra hegedülte el az időközben tovább acélosodott Tiszakanyár.</P></p>

Nagy zakóval indította a tavaszi szezont az Újfehértó. A megyei első osztályú futballegyletet 6–0-ra hegedülte el az időközben tovább acélosodott Tiszakanyár. Az igazsághoz tartozik, hogy tizennegyedik helyen táborozó Nyisztor-legénység albérletben, nevezetesen a nyíregyházi Vasút-pályán kénytelen letudni „hazai” fellépéseit, ráadásul egyéb gondok is sújtották a nyitókörben.

G, mint gól
A vendégek jól állnak

G kezdõbetûs futballistákból, akik kitettek magukért

a nyitányon. Göncz, Gerliczki, Gazdag,

Gombkötõ S., Gráf – valamennyien betaláltak

az Újfehértó kapujába. A kanyári

gólszerzõk között Papp Norbert a kakukktojás.

– Gyakorlatilag Kiss István kapus 19. percben történt kiállítása megpecsételte sorsunkat, hiába volt ekkor még 0–0 az állás, innentől nem volt esélyünk – elmélkedett Nyisztor Sándor, a Fehértó trénere.

 – Mindemellett el kell ismerni, egyébként is reálisan van két gól különbség a két csapat között, másfelől nem álltunk igazán össze, arról nem beszélve, a meccs előtt összesen kétszer edzettünk füvön. Megemlíthetném azt is, hogy akadtad sérültek, így egyes játékosok nem a megszokott posztjukon szerepeltek, de nem akarok magyarázkodni... Ettől, persze mindenképpen többre vagyunk képesek, remélem, lesz ez még jobb is!

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!