OTP Bank Liga

2020.06.12. 13:47

A Puskás edzője szerint jó csapat a Loki

Az ellenfél edzője szerint a Felcsútnak nem lesz könnyű dolga a Nagyerdőn.

Fotó: dvsc.hu

A dobogó harmadik fokáért küzdő Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt nyilatkozott a szombaton 19 órakor kezdődő, Loki elleni bajnokiról a DVSC hivatalos oldalának.

– Már megszokhattuk, hogy a hajrában nincs olyan csapat, amelynek ne volna égető szüksége a pontokra. Az egyetlen kivétel a Kaposvár volt, de a zalaegerszegi súlyos vereség után ők is észbe kaptak, és Debrecenben, illetve nálunk is mindent megtettek a jó eredményért – fogalmazott a felcsúti tréner. – A DVSC-t jó csapatnak tartom, függetlenül attól, hogy most nehéz helyzetben van. Ellenfelünk a bennmaradásért küzd, így biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Nekünk ugyanakkor magunkkal kell foglalkoznunk, hiszen még komoly esélyünk van arra, hogy odaérjünk a harmadik helyre. Remélem, szombaton jó játékkal győzni tudunk, és még jobban meg tudjuk közelíteni a dobogós pozíciót – fűzte hozzá végül Hornyák Zsolt.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában