Helyi közélet

2008.04.18. 15:40

Önnek milyen álmai otthona?

<p>Debrecen – Kíváncsiak voltunk, a most nyitó HAJDÚÉP Szakkiállítás kapcsán, hogy a Kossuth téren sétáló emberek milyen házban, lakásban élnének legszivesebben, milyennek képzeleik el álmaik otthonát. <dia width="900" height="700" alt="Megkérdeztük: álomlakás 2008.04.18."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k___lomlak_s_2008_04_18_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük: álomlakás 2008.04.18." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/debrecen-megkerdeztuk-almai-otthona.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Olyan, ami egy tengeri szigeten van, közvetlenül a parton. Lehetne hozzá feszített víztükrű medence a kertben. A házban pedig minden legyen meg, amire szükségem lehet!
Kozma Mónika
tanuló

Nagy és kényelmes. Ez a két legfontosabb szempont. Emellett minden szükséges dologgal legyen felszerelve. Viszont soha nem tudnék élni egy túlzsúfolt, giccses házban.
Brázda Szabina
tanuló

Én legszívesebben egy penthouseban (épületek tetején található luxus lakás, amelyhez többnyire saját lift is tartozik) laknék. Legyen benne egy hatalmas hűtő tele sörrel.
Orosz László
tanuló

Vidéken képzelem el álmaim otthonát, valami csendes helyen. Mindenképpen olyan ház kell legyen, aminek nagy kertje van, és ami közel van a természethez.
Parditka Bence
tanuló

Az enyém már most tökéletes. Egy gyümölcsös közelében lakok szép, nyugodt környeztben, mindenem megvan amiről csak álmodtam: férj, gyermek, otthon.
Szabóné Nagy Anita
ápolónő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában