haon-sportoldal

2008.04.08. 15:57

Amatőr teniszezők, figyelem!

<p>Debrecen – Elindult Debrecenben is az internetes amatőr teniszbajnokság. Ennek a teljesen új kezdeményezésnek a lényege, hogy kialakítson egy, az erősség alapján létrejövő amatőr ranglistát.</p>

Bárki jelentkezhet, aki regisztrál a www.teniszpartner.hu  honlapon, feltölt egy fényképet magáról, és jelentkezik a Debrecen és környéke amatőr bajnokságába. A teniszbajnokság folyamatosan, egész évben zajlik, 2 játékos egymással egyeztetett időpontban és pályán játssza le a mérkőzését, amennyiben a gyengébb rangsorú megveri az előrébb rangsorolt versenyzőt, akkor helyet cserélnek a rangsorban.

A bajnokság másik előnye, hogy összehozza Debrecen és környékének a teniszt kedvelő játékosait, akik így egy nagy, sportot szerető közösséget alkothatnak.
 Tavasszal valamint ősszel megrendeznek egy-egy pénzdíjas versenyt a minden év április 15-i, valamint a szeptember 15-i rangsor alapján.

A helyszín: Pallag, Tatár Tenisz Center. A mesterversenyen a rangsor legjobb 8 helyezettje méri össze tudását kieséses rendszerben nyolcas táblán. Az első rangsorfigyelési mérföldkő 2008 szeptember 15-én lesz. További információk: www.teniszpartner.hu -n, telefon: 30-415-1174 (Kollár László), e-mail: [email protected] .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!