Sport

2014.04.14. 15:49

Tíz emberrel nem tudtak csodát tenni

Balmazújváros - Forgács András kiállítása megpecsételte a Balmazújváros sorsát a Vasas elleni derbin.

Balmazújváros - Forgács András kiállítása megpecsételte a Balmazújváros sorsát a Vasas elleni derbin.

Az NB II-es tabella kilencedik helyére csúszott vissza a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata, miután a 23. fordulóban 3–0-s vereséget szenvedett a Vasas FC otthonában. Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az újvárosiak kispadján Híres Gábor helyett immár Pajkos János szakmai igazgató, és Feczkó Tamás pályaedző ült.

A mérkőzés első harmadában mindkét egylet előtt adódtak helyzetek, ám a kapusok a helyükön voltak. Aztán a 30. percben Mohamed Remili adott remek passzt Engel Alexnek, aki ballal lőtt, Mester csak beleérni tudott a labdába, 1–0 az angyalföldieknek. Egy minutummal később pedig megpecsételődött a hajdúságiak sorsa, Forgács András szabálytalankodott Ádám Martinnal szemben, amiért kiállították. Ugyan a piros után is veszélyeztetni tudott az Újváros, félidőben maradt az 1–0-ás állás.

A második játékrészben aztán kijött a Vasas létszámfölénye, rövid időn belül Remili duplázott, eldöntve ezzel a három pont sorsát. A Balmaz legközelebb szombaton 17 órától lép pályára, a listavezető Nyíregyháza érkezik majd a Balmazújvárosi Városi Sportpályára.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!