dvsc

2019.09.30. 21:21

Nagy meccs előtt a Loki, az éllovashoz látogatnak

Kemény mérkőzés vár a DVSC labdarúgócsapatára.

Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Hétvégén folytatódnak a bajnoki küzdelmek, és a DVSC-re igen nehéz feladat vár, hiszen az éllovas MOL Fehérvár FC otthonában lép pályára – emlékeztet a debreceni klub hivatalos honlapja.

Mint írják, a piros-kékek remek rajtot vettek az OTP Bank Ligában, az első hat mérkőzésüket megnyerték, legutóbb azonban az Újpest ellen 2-0-s vereséget szenvedtek. Így is maradtak a tabella élén, előnyük három pont a második helyen álló Ferencvárossal és a harmadik Mezőkövesddel szemben.

A Loki is jól kezdte a bajnokságot, hiszen három győzelemmel nyitott, utána azonban kisebb gödörbe került, a legutóbbi három NB I-es találkozót nem sikerült megnyerni.

A DVSC-nek és a Fehérvárnak szombaton lesz a 78. összecsapása az élvonalban. A mérleg 30 hajdúsági győzelem, 15 döntetlen és 32 vereség. A Debrecennek öt éve nem sikerül legyőznie a Vidit, pontot is csupán egyszer, tavaly augusztusban szereztek ellenük.

A Fehérvárnál minden átigazolási szezonban viszonylag nagy a jövés-menés, ezen a nyáron sem volt ez másképpen. Leigazolták többek között a nigériai Funsho Bamgboye-t, az északmacedón Viszar Muszliút, az ukrán Ivan Petrjakot, a román Adrian Rust, illetve Szabó Leventét és éppen a DVSC-től Zsóri Dánielt. Kölcsönbe érkezett a szerb Danilo Pantics. Távozott Joan Campins, Elvir Hadzic, Marko Scsepovics és Tomás Tujvel.

A MOL Fehérvár FC – DVSC bajnoki összecsapást szombaton 19.30 órától rendezik a MOL Arénában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában