Horoszkóp rovat

2018.09.27. 07:26

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 27.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold már a Bika jegyében jár. Ha fontos dolgot akar intézni, arra a mai nap a legalkalmasabb. A délután hozhat néhány izgalmat, de ön jobb, ha kimarad a munkahelyi konfliktusokból.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jobb életkörülményeket szeretne elérni, és ezt most egészen a jólétig el is viheti. Társa úgy tud ebben segíteni, ha rugalmas és követi önt. Arra ügyeljen, hogy megőrizze párkapcsolati harmóniáját, és ne kockáztassa egészségét.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár egyébként is szeret beszélgetni, fecsegni, ma különösen szószátyár hangulatban van. Arra azért figyeljen, hogy ön is meghallgasson másokat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Vénusz a Skorpió jegyében van. Otthon, a családban könnyen kialakulhatnak érzelmi villódzások, összetűzések. Most mindenki feszültebb a szokottnál. Legyen ön a megértőbb és a türelmesebb másoknál.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha engedi, hogy az érzelmei befolyásolják, akkor az üzleti kapcsolatai megromolhatnak. Ebben a szférában nem szabad a véletlenre és a hangulatra bízni semmit. Ma főként az érzelmei befolyásolják önt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az bántja önt leginkább, ha nem láthatja tisztán, hogy mi is zajlik ön körül. Pedig bizony van valaki, aki jócskán ködösít az életében. Meglehet, hogy önvédelemből teszi. Talán ön sem volt teljesen korrekt vele szemben?

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ahogy a mondás tartja: nem mind arany, ami fénylik. Kecsegtető ajánlatot kaphat, vagy már kapott is. De ez inkább csak külső csillogás, és kevés haszon. Mérlegelje, megéri-e önnek az áldozatot, amit hoz érte, vagy csak időpazarlás.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma döntő beszélgetésre kerülhet sor a főnökével, vagy munkatársaival a munkamegosztást, további terveit illetően. Önnek tényleg megérett az idő a továbblépésre. Ha ezt a munkahelyén nem látják, akkor máshol kell új utakat keresnie.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma nem áll a helyzete magaslatán, és ezt sajnos irigyei és versenytársai is könnyen észrevehetik, kihasználhatják. Ha teheti, inkább tartózkodjon a társasági élettől. Vonuljon vissza, élvezze a családja szeretetét, kényeztetését!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bármilyen megbeszélésre kedvező ez a nap. Ám a mások parancsára végzett munka egyáltalán nem lesz a kedvére. Néha rögtönöznie is kell. Ez azonban, mint mindig, csodálatosan sikerülhet önnek. Értékelje, ha valakinek más a véleménye, ez gondolkodásra serkent majd.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Fáradt lesz, és csak nehezen jön lendületbe. Mindenhez sokkal több időre van szüksége, mint máskor. Délután sok vigasztalást kaphat a környezetétől.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szép reggelre ébredhet, és valóban minden oka megvan arra, hogy örüljön. Dolgai rendeződni látszanak, és úgy tűnik, sokan rajonganak is a kegyeiért. Az optimizmusán lenne még mit javítani: ne üljön fel minden rémhírnek!


[related-post post_id="3997924"]

[related-post post_id="3997675"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!