Horoszkóp rovat

2018.08.28. 07:13

Napi horoszkóp - 2018. augusztus 28.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold este már a Kos jegyében áll. Nehezére esik tiszta gondolatokat megfogalmazni, célzott cselekvéseket végrehajtani. Délután kicsit javul a helyzet, egy tárgyalást sikeresen le tud majd zárni. Este megjutalmazhatja magát egy kellemes programmal.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Végre megvalósul valami, amiért annyi ideje fáradozott. Úgy érzi, hogy kitartása, erőfeszítése nem volt hiábavaló. Ha kitart célkitűzései mellett, mindent elérhet, amit akar.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy kicsit több áldozatot kell hoznia, mert vannak lemaradásai. Újból azt képzeli, hogy mások képtelenek véghez vinni azt, amit ön. Ne időzítsen semmilyen fontos találkozót erre a napra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ez a nap is nagyszerűen indul. Most megmutathatja a világnak, mit tud, főleg alkotó területen. A Hold a Halak jegyében marad, és sokat tud segíteni. Forgószél módjára söpörhet végig a mai napon, minden tervét megvalósíthatja.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma válaszút elé kerülhet. Fel kell számolnia eddigi kettős életét. Vagy a biztonságos, de unalmas hátteret választja, vagy az újdonság erejével ható bizonytalanságot.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne legyen türelmetlen egy szerettével, aki aggódik önért. Élete átmeneti periódusban van, s ilyenkor igen érzékeny az ember. Törődjön egészségével, kondíciójával, ez megerősíti testi-lelki erejét.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold még az egyik betegséget jelző sorsterületén áll. Fordítson különös figyelmet a táplálkozására. Sportoljon valamit, akkor is, ha nehezére esik. Egy energikus séta is elegendő ehhez.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Muszáj kimozdulnia, társaságba mennie, barátaival kellemes időtöltést találnia. Hirtelen felbukkanhat és nagy meglepetést okozhat egy régi baráttal való találkozás.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A fogyó Hold feszültté teszi kapcsolataiban, ugyanakkor a féltékenységet is felébreszti. Ne aggódjon mások véleménye miatt, s ne legyen túl komor vagy komoly. Dolgok megjavítására ne sajnálja a pénzt, mert általa a biztonság érzését élvezheti.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma túl sokat töpreng, rágódik és eléggé ellenségesen viselkedik szűkebb környezetével. Valószínű, hogy több figyelmet kell fordítania egészségére. Vessen véget a letargikus hangulatnak, menjen vidám emberek közé.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold még a Halak jegyében marad. Ma kicsit erőtlennek érezheti magát, mert ez fogyasztja az erejét. Fantáziája viszont fokozódik. Ha kreatív munkát végez, akkor ma jutnak eszébe a legjobb ötletek. Rögtön írja fel őket, mert a hivatásában ez tovább fogja segíteni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A lakását szeretné szebbé, modernebbé varázsolni, emiatt túlköltekezik. Ne legyen bűntudata, mert célja alapvetően jó. Az ön kedvessége valakiben szerelmes kötődést vált ki. Ma felettébb elgondolkoztató információkról értesül.


[related-post post_id="3963654"]

[related-post post_id="3963526"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!