Horoszkóp rovat

2018.07.03. 07:07

Napi horoszkóp – 2018. július 3.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr az ön ötödik sorsterületén áthaladva szemben áll a Marssal: ön szereti a kockázatot, de most esélye sincs a nyerészkedésre. Mentális energiája megnövekedett ugyan, de túlfeszített munkájának következtében az idegesség nem biztosítja a pontos racionalitást igénylő feladatok ellátását. Nem fordít kellő figyelmet a szituációk részleteire, hajlamos beleugrani őrültségekbe.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Önt nagyon sokan tisztelik a szakmájában, méghozzá teherbírása miatt. Céljait megvalósítja, mert megvan önben a kitartás. Rendelkezik az előrejutáshoz szükséges hajtóerővel. Ez a nap az eltökéltség ideje, de ajánlatos megőrizni a hidegvérét.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ingerlékennyé válhat, a legapróbb dolgok is kihozzák ma a sodrából. Tegyen szert egy kis önismeretre, vajon ami kibillenti egyensúlyából nem valamilyen elfojtott érzelem? Nagyon óvatosnak kell lennie, figyeljen oda minden olyan tárgyra, amivel megvághatná vagy megégethetné magát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma a Nap az ön jegyéből egy csodálatos trigont alkot a Holddal, Neptunusszal és a Jupiterrel. Pozitív viszonyulása mindenhez és mindenkihez kellemes időtöltést ígér szerelme vagy barátai társaságában, vagy bármilyen csoportos megmozdulásban. Egyike azon boldog napoknak, amikor úgy tűnik, minden a szája íze szerint alakul – mindez nem a szerencsének, hanem pozitív hozzáállásának köszönhető.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Merkúr a Marssal egy kellemetlen fényszöget alkot, óvatosan járjon el ügyeiben, mert úgy tűnhet, hogy mindenki összefogott ön ellen. Nyilvánvalóan nem a legalkalmasabb a mai nap a tárgyalásokra vagy a zökkenőmentes eszmecserékre. Fékezze magát másokkal szemben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az ön uralkodó planétája a Merkúr, egy kellemetlen fényszögben helyezkedik el a Marssal. Legyen mindenben óvatos! Vigyázzon minden olyan helyzetre, amiben a karja vagy lába veszélyeztetve van. Szellemi munka végzésekor némi önfegyelemre lesz szükség, nehogy szétaprózza energiáját.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Nap most az ön tizedik sorsterületén utazik keresztül, megtámogatva a Hold, Jupiter, Neptunusz által, igazán szerencsés helyzetben van, ami a hivatását illeti. Önt nem a hiúság motiválja a mai napon, ezért törekvésének meglesz a jutalma, felettesei észreveszik kiváló munkáját és segítséget nyújtanak önnek. Több állásajánlatból válogathat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma önt a vízjegyekben álló Nap, Hold, Jupiter és Neptunusz kedvezően befolyásolja, lehetőséget ad egy tanulmányútra, ahová egész családját magával viheti. Szellemileg ön fáradhatatlan és tevékeny, nagyszerű alkalma lesz valamilyen új tanulmányba fogni. Keljen útra! Optimista, lelkes és energikus, számíthat rá, hogy minden jól fog alakulni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold az ön negyedik sorsterületén tartózkodik, lehetősége adódik ma arra, hogy kisebb átalakításokat végezzen otthonában, vagy esetleg megcsináltasson egy régóta elromlott vízcsapot. De az is lehet, hogy otthon tölt egy napot egyedül, régi családi fotóalbumokat nézegetve vagy nekikezd a versírásnak. Mindenképpen nosztalgikus hangulatban van.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Nap az ön hetedik sorsterületén tartózkodik, önnek nagy szüksége van a mai napon is arra, hogy büszke lehessen társára, aki nagyon házias és szívélyes vendéglátó. Ha vendégeket vár, akkor biztos lehet benne, hogy minden nagyszerűen fog alakulni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold az ön második sorsterületéről kiváló lehetőséget biztosít az ön számára, hogy remek üzleteket kössön. Az ezekhez vezető döntéseket ön ösztönösen, intuitíven hozza meg, remek orra van a lehetőségek kiválasztásában.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Gondtalan napnak néz elébe, kiszórakozhatja magát és egy romantikus estét tölthet partnerével. Most belsőleg és külsőleg is egyaránt harmonikus állapotba kerül.


[related-post post_id="3909508"]

[related-post post_id="3903919"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!