Horoszkóp rovat

2018.07.28. 08:12

Napi horoszkóp – 2018. július 28.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Baráti körében ön túlságosan erőteljesen próbálkozik, erős a valahová tartozás igénye, de nem tudja, hogyan kell viszonozni a szeretetet. Olyan erőteljes formában fejezi ki a vonzódást, hogy éppen ezzel taszítja el az ön körül állókat. A düh kialakulása ellen a legjobb védekezés, ha csökkenti az elvárásait és másokat egyenrangú félnek tekint.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz az ön ötödik sorsterületén áthaladva hatalmas kreativitással ajándékozza meg. Sikerek érhetik a munkájában és a magánéletében egyaránt!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Önt a hátráló Merkúr a harmadik sorsterületén erőteljes filozofikus gondolkodásra készteti. Figyeljen rá, hogy azért a munkahelyén is helytálljon, mert új kihívásokkal találhatja szemben magát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az ön uralkodója, a Hold még mindig kedvezőtlen fényszögekben van, ettől ön rosszkedvű. Legyen annak tudatában, hogy senki nem kényszeríti önt arra, hogy a rossz emlékeken bánkódjon, vagy egy-egy jövővel kapcsolatos félelmének felüljön...

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma a Hold az ön hetedik sorsterülete felett halad, elég energikusnak érzi magát, de még ez is kevésnek bizonyul., olyan nehéz helyzetekkel kell megbirkóznia. Fontos, hogy határozott legyen!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a Hold az ön hatodik sorsterülete felett tranzitál, számottevő energiával rendelkezik és fegyelmezetten törekszik minél több feladat elvégzésére. Így is adódhatnak azonban konfliktusok, ha nem kapja meg azt a bizalmat, amelyet érzése szerint megérdemelne. Legyen óvatos éles szerszámok használata közben!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Mars az ön ötödik sorsterülete felette hátráló mozgásban van, önt sérelmek érhetik szerettei részéről. A békesség kizárólag döntés kérdése, reagálás helyett inkább ne vegyen tudomást az önt ért méltánytalanságról.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Önnek a mai napon családi veszekedések, viták tarkíthatják életét. Fogadja ezeket a helyzeteket higgadtan, ha nem tud nagyvonalú lenni, egészen elmérgesedhet a viszony.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A harmadik sorsterületén hátráló mozgású Mars nagyban akadályozza önt kapcsolatai békéjében, néhány dologban megsértette önt közvetlen környezete. Ha lemond az ítélkezés nyújtotta erkölcsi fölényről, és „futni” hagyja az illetőt, akkor önmagát engedi futni, és ezt megkönnyebbülés követi.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem az által lesz sikeres, ha irigyeli és ócsárolja a sikert, hanem ha megpróbálja azt utánozni… Ma a nagyvonalúsága lesz próbára téve!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az ön jegyében tartózkodó Mars begyűjtött néhány kellemetlen fényszöget. A Mars a háború és a békétlenség Istene, az önben elburjánzott harag feldolgozásában segítene az őszinteség..

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az ön hetedik sorsterülete felett átutazó Vénusz, önt most csupa szeretetteljes emberrel veszi körül, könnyűszerrel kiválaszthatja azt az egy embert, aki mellett hajlandó lenne magát elkötelezni.


[related-post post_id="3929777"]

[related-post post_id="3926086"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!