Horoszkóp rovat

2018.05.28. 07:20

Napi horoszkóp – 2018. május 28.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma többet kommunikál, szívsebben beszélget akár idegenekkel is, mint máskor.. Nagyszerű alkalomnak érzi, hogy végre kifejthesse véleményét, nézeteit egyes témákban, és ön pontosan tudja, hogy meg kell hallgatnia a többieket is. Szinte fáradhatatlannak érzi magát a mai napon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma nagyot léphet előre az anyagiak terén, és a pénzszerzése nem öncélú, mert családjának szeretne biztosabb alapokat teremteni a jövőre nézve. Ön kiváló üzleti érzékkel rendelkezik. Az ön jegyében elhelyezkedő Merkúr szemben áll a Holddal - csak óvatosan költekezzen.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egészség szempontjából nem a legelőnyösebb a mai nap, úgy ébredhet, hogy fáj a torka. Kellemetlen közérzettel érkezik meg a munkahelyére, ahol még a kollégái között is számolhat némi viszálykodással. Koncentráljon csak a munkájára és gyorsabban túléli a mai napot.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma az ön uralkodója, a Hold a Skorpió jegyében áll, ezért érzelmei nagyon hevesek lesznek. Szinte bármilyen enyhe provokációra túlzott hevességgel válaszol. Ezek a kitörések meglepetésként érhetik embertársait. A mai napon nem csak túlfűtött érzelmek, hanem rengeteg fizikai erő is jelentkezhet, ami eltökéltséget és célratörést eredményez.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon ön képes nagyon sokat és fáradhatatlanul dolgozni, de közben folyvást morog sanyarú sorsa miatt, hogy ilyen sok munkát kell végeznie, amit egyetlen porcikája sem kíván. A háttérben az állhat, hogy valószínűleg meghúzódott a háta, vagy egyéb reumatikus fájdalmai lehetnek az időjárás miatt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kedvező napra számíthat, még akkor is, ha úgy érzi, bizonyos problémákkal szemben szélmalom-harcot folytat… A jó kedve átsegíti a nehézségeken!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hajlamos lehet ma azon morfondírozni, hogy esetleges hibái még gyermekkori neveltetéséből adódhatnak. Lehetséges, hogy az erős apai tekintély okozhatja ezeket a gondolatokat, de ön kitűnő és körültekintő észjárással rendelkezik és gyorsan elhessegeti magától ezeket a negatív gondolatokat. Inkább az ebből származó előnyöket veszi számba, mint például az összeszedettsége.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön nem szereti a félmegoldásokat, minden vállalkozásába belead apait-anyait. Óvakodnia kell a mai nap folyamán, hogy nehogy megerőltesse vagy túlhajszolja magát az anyagiak megszerzése miatt. Jellemző vonása az anyagiak begyűjtése, de tegye mérlegre meddig megy el.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Mars ma az ön harmadik sorsterületén tartózkodik, aki hajlamos a parázs viták kirobbantására. Ön kivételesen versengő szellemű és jobb ha ezt a képességét a tanulmányaira használja, vagy vezesse le a sport területén. Meglehetősen kíváncsi természet és kérdéseire azonnal tudni szeretné a választ.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai nap a Mars az ön második sorsterületén halad át, ami önt a gyors meggazdagodás felé ösztönzi. Ön kiváló befektető hírében áll, de akkor is kerülje a nehezen megkeresett pénzének kockázatos befektetését. Ha veszteség érné, azt nagyon nehezen felejtené el.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma bőséges energiái szembetűnőek, szereti a testmozgást, amely a napirendjének része, de kerülje a felesleges kockázatokat igénylő sportágakat a mai napon, és ha lehet vezessen óvatosa,n mert hirtelenségéből könnyen balesetbe sodorhatja magát. Nem árt a túlzott aktivitásból ma egy kicsit visszavenni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kedvese felé igazi melegséget akar sugározni. Szívesen főzőcskézik, és gyarapítja a szülőktől megörökölt ereklyéket, esetleg ma még egy bolhapiacot is meglátogat.


[related-post post_id="3873322"]

[related-post post_id="3871508"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!