Horoszkóp rovat

2018.04.03. 07:16

Napi horoszkóp – 2018. április 3.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Skorpió jegyébe lépett. Most annyira felgyorsulnak az események ön körül, hogy könnyen kicsúszhat az irányítás a kezei közül. Próbálja megőrizni a nyugalmát, a kapkodással most csak kárt okoz. Figyeljen oda a helyes táplálkozásra, az elegendő alvásra és egyszerre csak egy dologgal foglalkozzon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A gyorsan pergő események miatt a szokottnál feszültebbé válhat. A Merkúr hátráló mozgásban látszik, bosszantó késedelmek, vagy egyéb problémák nehezíthetik meg az utazásait e tranzit idején.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold már a Skorpió jegyébe lépett. Maradjon nyitott az új élményekre, de ne hozzon most hosszú távú döntéseket és ne kötelezze el magát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az üzleti életben sikerekre számíthat, újszerű meglátásainak köszönhetően gyorsan megoldást talál egy bonyolult problémára. Hallgasson a megérzéseire egy fontos döntéshelyzetben. Szerelmi életében jelentős ponthoz érkezett. Egy komolyra forduló beszélgetés erősíti a biztonságérzetét.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jobb ma elejét venni minden félreértésnek. Tisztázza azonnal a helyzeteket, mielőtt elfajulnának. Szállítás, hurcolkodás, átrendezés szerepel a mai délután programjaként. Vagy költözik, vagy a lomtalanításra készül, de mindenképp örülni fog, hogy megszabadulhat a feleslegessé vált dolgoktól.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Családja nagyon büszke önre, szeretettel és segítőkészséggel veszik körbe. Ha történnek is változások a munkahelyén, azok önt nem érintik. Alkalmi kapcsolattól óvakodjon, rosszul sülne ele a dolog!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most nehezen viseli a kötöttségeket, a rutinfeladatok fárasztják, nincs semmi kedve bemenni a munkahelyére. Szerencsére délután jókedvre hangolják az események.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold már az ön jegyében van. Érzékeny hangulatban lehet, felfújja a dolgokat, és feleslegesen idegeskedik. Az aggodalmaskodással nem old meg semmit, próbáljon meg inkább egy kicsit kikapcsolódni!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Váratlan események teszik próbára, hogy mennyire képes hű maradni önmagához és az elveihez. Ha eddig is jó úton járt, akkor sikeresen túllép az akadályokon, ha kudarcot szenved, az azt jelzi, át kell gondolnia a terveit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Rengeteg feladatot akarnak önre testálni. Nyugodtan mondjon nemet, épp elég munkája van egyébként is. Az üzleti kilátások túlságosan lelkesítők, semhogy a józan ész szavára tudjon hallgatni. Pedig jobban tenné, ha alaposan átgondolná a döntést!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valaki rosszindulatú megjegyzést tesz önre, ami természetesen bosszantani fogja, de ne hagyja magát provokálni. Nem biztos, hogy minden sikerülni fog az első nekifutásra, ám ha ön elég elszánt, akkor a siker garantált.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok minden jár a fejében, egy nehéznek tűnő probléma pedig egyáltalán nem hagyja nyugodni. Most nem tudja ezt megoldani, ám rövidesen maguktól elsimulnak a dolgok.


[related-post post_id="3813512"]

[related-post post_id="3811563"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!