Horoszkóp rovat

2018.04.10. 07:19

Napi horoszkóp - 2018. április 10.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A hét a keddi nappal sokat ígérően folytatódik. Egy csomó új ötlete lesz, amiket gyorsan meg is tud valósítani. Itt lehet szó egy hobbiról, amiben jó eredményeket ér el, vagy a munkahelyén lesz egy javaslata, amit igen kedvezően fognak fogadni. Este találkozzon a barátaival, beszélgessenek sokat, szórakozzanak!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem lesz egészen egyszerű a mai nap. Ez a Vízöntő jegyében álló Hold hatása, ami quadrát fényszöget zár az ön jegyével. Ez fárasztja, szétszórttá, kedvetlenné és a legrosszabb esetben kimondottan rosszkedvűvé teszi – ez persze kedvezőtlen egy hatékony munkanap szempontjából. .

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Van néhány ragyogó javaslata, és csodálatos ötletekkel szerez magának jó pontokat. Munka után lazítson! Most erre van szüksége.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedvező napra számíthat, sok örömteli pillanattal, és néhány nagyobb sikerrel. Este már érezni fogja a Vénusz és Mars kedvező kapcsolatának hatását. Valakihez nagyon közel érzi magát. Lesz egy lehetősége, amit semmi esetre sem lenne szabad kihasználatlanul hagynia.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hatékonyan telik a nap, különösen a délelőtt repül el gyorsan. Ne halogassa a felmerülő munkákat, mert ma nagyon könnyedén el tud mindent végezni. Ma minden fajta közös munka – akár főnökként, akár ügyfélként vagy munkatársként vesz részt benne – olajozottan halad.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Vízöntő jegyében álló Hold kapkodóvá és szétszórttá teszi. Ne kezdjen bele új feladatokba! Délután rossz hírt kaphat, azonnal hozzá kell látnia a probléma megoldásához. A párja figyelmessége este jókedvre deríti.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy kis változatosságra lenne szüksége! Alapvetően rendben vannak a dolgai, ám a rutinfeladatok most nagyon untatják, emiatt érezheti magát mégis kimerültnek. Étkezzen vitamindúsan, ez most nagyon sokat számít a közérzete szempontjából.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az általános nyugtalanság, ami ma uralkodik, nincs különösebben hatással önre. Mindig van egy laza megjegyzése tartalékban. A Vízöntő jegyében álló Hold kedvet csinál ahhoz, hogy új munkamódszerek és témák iránt érdeklődjön. Egy tréfa minden helyzetet fellazíthat, bármennyire is feszültek az emberek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy régi kívánsága válhat valóra, ha a belső megérzéseire hallgat. Anyagi ügyeit tartsa kézben, ne bízza másra! Bizonytalan kimenetelű üzletbe vagy bármilyen dologba ne kezdjen!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Mars nagy energiát ad önnek. Ma igyekezzen elkerülni a vitás helyzeteket. Másokkal legyen kedves és figyelmes. Élvezze, hogy egy kedvelt személy társaságában lehet, akivel remekül érzik együtt magukat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Legyen nagyon figyelmes és óvatos a mai napon, vigyázzon megszerzett értékeire! Nézzen optimistán a dolgok elé, és örüljön azoknak a pillanatoknak, amit egy szeretett társával együtt tölthet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Lelkiállapota hullámzó. Sokszor ok nélkül aggódik, felidézi régi sérelmeit és elmerül az önsajnálatban. A szorgalmas munka, az értelmes célok kirángathatják ebből a depresszív állapotból! Nézzen előre, ne a múlton rágódjon!


[related-post post_id="3818307"]

[related-post post_id="3822910"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!