Horoszkóp rovat

2018.03.03. 09:32

Napi horoszkóp – 2018. március 3.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Érdemes előre megtervezni, hogy a közeljövőben milyen változások várhatóak és ennek érdekében már ma meghozni bizonyos döntéseket. Tiszta fejjel ugyanis jobban át tudja gondolni a következményeket, mint akkor, amikor már sürgeti az idő. Most még van ideje átbeszélni a dolgokat az érintettekkel és finomítani az elképzelésein annak érdekében, hogy sokkal kisebb ellenállásba ütközzön, amikor elérkezik a mérföldkő az életükben.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha úgy érzi, Ön jobban tudná, vegye bátran kézbe az irányítást. Határozott és elszánt, ilyenkor pontosan tudja, merre szeretne haladni és mik a célok, melyeket mindenképpen el kell érnie ahhoz, hogy elégedett lehessen a teljesítményével. Ügyeljen azonban arra, hogy eközben ne gázoljon át olyan embereken, akik esetleg óva intenék bizonyos lépések megtételétől, hiszen ők is csak Önt szeretnék biztonságban tudni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon megnyílik Ön előtt egy olyan ajtó, amely előtt ott toporgott, most valahogy mégis fél belépni, Gondolja át, miből eredhet ez a frissen támadt érzés és igyekezzen azt leküzdeni. Ne kételkedjen saját magában, hiszen felkészült erre, csak az alkalmat várta. Most ugyan valóban hirtelen jött a lehetőség, azonban ha mindezt most veszni hagyja, mert mégsem érez magában elég elszántságot, bánni fogja már holnap.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érdemes nyitnia az emberek felé, ugyanis olyan új kapcsolatok bukkannak fel, amelyek hosszú távon is pozitív hatással lehetnek az életére. Azokkal, akikkel képes megtalálni a mai napon a közös hangot, hasonlóan gondolkodnak, mint Ön és a céljaik is egy irányba mutatnak. Ha együtt indulnának el az úton, átsegítenék Önt olyan buktatókon, melyekkel nem számolt és meghátrálásra kényszerítenék, mivel váratlanul bukkannának fel.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne azon töprengjen, mit kellett volna másképp csinálni, inkább a megoldásokat keresse, hogy mihamarabb kilábaljon ebből a helyzetből. Elsősorban önmagának köszönheti, hogy idáig fajultak a dolgok, ugyanis képtelen volt meghallani az intő szavakat. Ne keressen bűnbakot, hiszen azzal is csak az energiái fogynának, márpedig most minden erejére szüksége lesz, emellett, a józan eszét és a logikus gondolkodását is használnia kell.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Keressen maga mellé embereket, ha valóban mindazt meg akarja valósítani, amit a fejébe vett. Hiába érzi úgy, hogy az energiái kifogyhatatlanok, az első akadálynál képes lesz megtorpanni, ugyanis nehezen fogadja, ha valami nem az elképzelései szerint alakul. Ne kezdjen ekkor lázas kapkodásba, inkább nézzen körül, kitől számíthat segítségre. Ha végül eléri a céljait, akkor pedig nem feledkezhet meg azokról, akik ott álltak Ön mellett.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Képtelen lenne helyt állni feszült helyzetekben, ezért inkább kerülje az olyan társaságot, ahol érzi, hogy hamarosan kitör a vihar. Túl érzékeny ahhoz, hogy könnyedén átlépjen afelett, ha Önhöz közel álló emberek között vita alakul ki, ráadásul Ön sem tudja eldönteni, kinek van igaza. Vonuljon inkább félre és olyan feladatokkal foglalatoskodjon, melyekkel egyedül is képes megbirkózni, nem igényli mások segítségét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem képes kiállni saját magáért, ezért inkább kerülje az olyan helyzeteket, ahol a véleményére kíváncsiak, de tudja, hogy azt nem fogadnák el viták nélkül. A fiókja mélyén lapulnak még olyan ügyek, melyek jó indokul szolgálhatnak ahhoz, hogy visszavonuljon, és egyedül tevékenykedjen. Amikor sikeresen lezárja azokat, ne keressen újabbakat, inkább sétáljon egyet a friss levegőn, szellőztesse ki a fejét, rengeteg felesleges gondolat kering benne.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne keressen magának új kihívásokat, egyelőre még azok is meghaladnák az erejét, melyekkel már eddig foglalatoskodott, így a nehézségekre felkészült. Nehezen indult a napja és hiába könyvelhetett el apró sikereket, ezek sem segítették át a holtponton. Csak a legszükségesebb feladatait lássa el és utána igyekezzen kikapcsolódni, olyan tevékenységet keresni, mely új energiákkal töltik fel.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kipihenten, nyugodtan ébred, ilyenkor szívesen tartózkodnak a közelében. Éppen ezért ne tervezze meg a mai napját, hagyja, hogy az események magukkal ragadják. Olyan új ügyekkel ismerkedhet meg, melyek eddig távol álltak Öntől, most mégis érez magában késztetést, hogy közelebbről is megismerkedjen azokkal, és ha még hasznos információk birtokába is kerül, végképp meggyőződik arról, hogy jó úton indult el a reggeli órákban.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érdemes a fontos megbeszéléseit a mai napra időzíteni, mivel szellemileg friss, de képes arra is, hogy a megállapodás érdekében akár engedjen is a saját elképzeléseiből. Pontosan látja, hol az a határ, ameddig elmehet, és mégsem okoz magának csalódást. Ha mégis ennél tovább szeretnék taszítani, olyan érvekkel áll elő, melyek megdönthetetlenek és a másik fél számára is tartogatnak előnyöket, melyet az Ön indokai nélkül nem ismert volna fel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Állítson össze egy napirendet, ez azonban ne legyen túl zsúfolt, feszes. Váratlan események zavarják meg folyamatosan, de így a kezében lesz egy olyan kapaszkodó, ha meg is szakítják bizonyos tevékenységek közben, lesz mihez nyúlni, hogy mégis elérhesse bizonyos céljait. Elégedett a teljesítményével ugyanis csak akkor les, ha felmutathat olyan eredményeket, melyeket saját maga elé tűzött ki.


[related-post post_id="3782413"]

[related-post post_id="3773878"]

[related-post post_id="3780904"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!