Horoszkóp rovat

2018.03.24. 09:45

Napi horoszkóp - 2018. március 24.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A bolygók hajlamosítják arra, hogy túl sokat ígérjen, és olyasmibe is beleegyezzen, amit nem gondolt át eléggé.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha esetleg dohányzik, és már hosszabb ideje szeretne leszokni, akkor itt a megfelelő alkalom erre. Minden bolygó támogatja ebben! Főleg a Mars - az akarat bolygója – tudja segíteni, a Bak jegyéből.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ez a hétvége nagyon jó alkalmat teremthet a lustálkodásra. Ha munkahelyi kötelességei, vagy felhalmozódott teendői miatt ezt megtagadja magától, akkor annak könnyen kimerülés lehet a vége. Legalább este pihenjen le korán.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Házsártos vitákba keveredhet a mai napon olyan emberekkel, akiket igazából szeret... A Mars már a Bak jegyében jár, és lassan, de biztosan, több bátorságot ad önnek, hogy új dolgokat próbáljon ki. Erre fordítsa inkább az energiáit!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Minden körülmény ideálisnak mondható ahhoz, hogy megvalósítson egy régóta dédelgetett tervet. A siker szinte biztosnak mondható, ne legyen rest, vágjon bele. A lehetőség is szinte az ölébe hullik most, ragadja meg!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold már a Rák jegyében jár. Ma igazán boldogan fog ébredni. Késő estig egyetlen felső sem zavarja meg a jó kedvét. Szervezzen mára minél több programot! Minden szempontból kitűnően fogja érezni magát. Vigyázat, a Mars a Bak jegyében fékezhetetlenné teszi önt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A családi viszályok már az idegeire mennek. Mégis ön az egyetlen, aki a megoldás útján elindulhat. Sokkal több empátiával bír, mint a többiek, és mindenki helyébe bele tudja élni magát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Rák jegyében van. Szép reggelre ébredhet, és valóban minden oka megvan arra, hogy örüljön. Dolgai rendeződni látszanak, és úgy tűnik, sokan rajonganak is a kegyeiért.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Legyen ma nagyon óvatos a közlekedésben. Számíthat esetleg rendőri intézkedésre: legyen nagyon tisztelettudó, még ha sérelmezi is némely szavukat, tettüket. Most nem érdemes ujjat húznia a hatóságokkal.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem kell mindig mindent száz százalékon teljesíteni, ezt tudatosítania kellene magában. A Mars már a Bak jegyében jár, és lassan de biztosan egyre frissebb lesz. Délután inkább le kellene mondania a vásárlásokról, mert számítania kell közlekedési dugókra, hosszú sorokra a pénztáraknál.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Vízöntő szülöttei a mai napot a kalandoknak szánják. Ha eddig nem volt bátorsága megtenni valamit, most végre erőt gyűjt hozzá. Régóta érlel már egy gondolatot: tegyen róla, hogy valósággá váljon!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Rák jegyében jár. A kapkodás nem várt veszélyeket rejt, félreértések, vagy felületesség, sőt, akár szándékos félrevezetés miatt is. A családi ügyei azonban nagyon jól alakulhatnak, amihez egy nem várt kirándulás is hozzájárulhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!