Horoszkóp rovat

2018.02.15. 07:10

Napi horoszkóp - 2018. február 15.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Most közelebb kerülhet a céljaihoz, kilátásai a sikerre növekednek. A bolygók a horoszkópjának a támogatókat jelző területén állnak, így valaki segíteni is fog önnek ebben.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne erőltesse a gyors munkát! Ez hibákat eredményezhet, vagy esetleg valamit kétszer is el kell végeznie. A Vénusz a Halak jegyében áll, emiatt egy kis időzavarba kerülhet, néhány dolog esetleg elintézetlen marad, ám ennek eredője az, hogy ön túl sokat vállalt magára.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Vigyázzon arra, hogy ne felejtsen el semmit, inkább tegyen a keze mellé emlékeztető cetliket. A tévedés most kárt is jelenthet egyben. Óvatosan kezelje a számítástechnikai eszközöket is. Minden munkáját mentse le azonnal, nehogy elvesszenek a bevitt adatok!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma nem sok kedves lesz dolgozni. A Vénusz a Halak jegyében álmodozásra készteti. Kedvesétől vagy egy jó barátjától értékes ötleteket kaphat. Kövesse a megérzéseit, és örüljön, ha adódik valami, amire nem is számított.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Semmit sem szabad elhamarkodni, és jól meg kell fontolnia, ha valami új dologba akar belefogni – ezekkel kapcsolatban akadályokra számíthat. A Mars a Nyilas jegyében segít viszont behozni mindazt, amivel eddig elmaradt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sajnos nem a tervei szerint alakul a nap, több bosszantó esemény is keresztül húzhatja a számításait. Legyen rugalmas, próbáljon alkalmazkodni a körülményekhez. A makacssággal most semmire se megy!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai nap nagyon harmonikus lesz, hivatásában is számíthat sikerekre, még akkor is, ha nem a tervek szerint mennek a dolgok. Az anyagiak is jól alakulnak. Érdeklődjön a pénzbefektetési lehetőségekről. Ha talál valamit, ami az ön számára érdekes, a szerződéskötéssel azért még várjon egy kicsit.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz a Halak jegyében áll, ez nagy szerencsét ígér! Természetesen nem tud mindjárt egy lottó ötös találatot elővarázsolni, de olyan kívánságok, amelyek egyébként nem teljesültek, most valóra válhatnak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Mars a Nyilas jegyében áll, ön észrevehetően energikusabb lesz. Egyik ötletét most gyorsan meg tudja valósítani. Este is nagyon aktív lesz, és elvégezhet néhány feladatot.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ezen a napon bármihez kezd, minden eredményesen zárul, és komoly elismerést szerezhet. Nehéz feladatokat kap, de ha sikerül megoldani, azzal megnövelheti presztízsét. Egy közelgő társasági esemény teljesen lázba hozza. Az estét romantikus hangulatban töltheti.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma szembesül néhány ellentmondásos érzelemmel az emberi kapcsolataiban. Van valaki, akit bármennyire is kedvel, idegesíti önt mostanában a viselkedésével. Ideje lenne tisztázni a problémát! Jó lenne, ha a saját hibáit is képes lenne belátni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai bolygóállás feszült érzelmi helyzetet teremt. Ne bonyolódjon bele olyan társalgásba, ami vitába torkollhat. Legyen most fontosabb önnek a saját lelki nyugalma. Ha lehetősége van tovább képezni magát, azt ne hagyja ki. Sokat tanulhat másoktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!