Horoszkóp rovat

2018.02.13. 07:11

Napi horoszkóp - 2018. február 13.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sajnos előfordulhatnak viták, amelyek veszekedéssé fajulhatnának, ez pedig teljesen felesleges, ne akarja minden áron keresztülvinni, amit gondol. Ön is tudja, megegyezéssel sokkal jobb eredményre tud jutni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A munkája során elnéz valamit, emiatt az egyik feladatot kétszer is el kell végeznie. A csillagok vidámságot, szerelmet jeleznek. Ne fusson el a lehetőségek elől, inkább várja meg, hogy mit szán a sors önnek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma a legjobb teljesítményt kell nyújtania, és el kellene rejtenie az estleges gyengeségeit. Van valaki a környezetében, aki sajnos meglehetősen rosszindulatúan figyeli a lépéseit. A Vénusz és az Uránusz segít önnek, lelkessé teszik. Este bosszúság érheti.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Remek formában van, minden feladatával gyorsan végez. Egy találkozás nagyon érdekesnek ígérkezik, a beszélgetés során váratlanul kölcsönös szimpátia és vonzalom alakul ki önök között. Az illető teljesen lenyűgözi önt a humorával. Kezdeményezzen nyugodtan, mert az érzései viszonzásra találnak!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Mars a Nyilas jegyében sok erőt ad önnek. Segítségével sikerül le- és meggyőzni vitapartnereit, üzleti ellenfeleit. Ma a kedvezőtlen hatásokat is a saját javára tudja fordítani – bolygók óvatosságra és pontosságra intik, így nem fog hibákat elkövetni. Ha valamiben nem egészen biztos, kérjen tanácsot.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érzékenyebb és érzelmesebb lesz, mint máskor. Most fontos az ön számára, hogy otthon minden rendben legyen, tiszta és rendezett környezetre van szüksége, különben hamar idegessé válhat. Az apró-cseprő dolgokból is éles viták alakulhatnak ki, úgyhogy számoljon tízig, mielőtt dühösen reagálna.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nehéznek ígérkezik a nap. Kommunikációs zavarok adódhatnak, sok türelemre van szüksége. Ami egy jelentéktelen beszélgetésként kezdődik, nagyon gyors és heves vitává fajulhat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz már a Halak jegyében áll, és ez az Ön örömeit jelző sorsterületet érinti. Ma sok flörtben és örömben lesz része, meg is ismerkedhet valakivel, aki megdobogtatja a szívét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Elég kevés ma az energiája, pihenjen minél többet. A magánélete most nagyon harmonikus, örüljön ennek, és ne engedje, hogy hivatásbeli dolgok túlságosan igénybe vegyék.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne vegyen mindent a szívére, és ne reagáljon annyira érzékenyen. Néha olyasmit is személyes sértésnek vesz, amit jóindulattal mondott a másik. Egy barátja meglepő hírrel szolgál, érdemes újragondolnia a lehetőségeit!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A jelenlegi bolygóállások arra figyelmeztetik, hogy energiáit ne aprózza el. Munkáját végezze figyelmesen és pontosan. Párkapcsolatában legyen nyílt és őszinte.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Vénusz már a Halak jegyében áll. Végre sikerül tisztáznia egy érzelmi félreértést. A mai bolygóállásokhoz a legjobban egy randevú illik a legjobban. Ha ön éppen egyedülálló, akkor ma találhat valakit, akivel eltöltheti közösen ezt az estét.


[related-post post_id="3759412"]

[related-post post_id="3761397"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!