Helyi közélet

2017.07.17. 12:18

„Elég talpraesettnek érzem magam ahhoz, hogy én szervezzem”

Debrecen - Bele mernek-e vágni az iroda által összeállított csomagba vagy inkább saját maguk szervezik meg nyaralásukat olvasóink? Utánajártunk.

Debrecen - Bele mernek-e vágni az iroda által összeállított csomagba vagy inkább saját maguk szervezik meg nyaralásukat olvasóink? Utánajártunk.

– Saját magamnak szervezném az utazásaimat, mivel manapság elég sok rossz visszajelzést lehet hallani az utazási irodákról. Szüleimmel már voltam ilyen nyaraláson, de nem nyűgözött le minket – mondta Piros Barbara.

Piros Barbara

– Elég talpraesettnek érzem magam ahhoz, hogy én szervezzem. Amúgy sem szeretem másra bízni a dolgaimat. Így legalább azt csinálhatok, amit akarok – felelte Ádám Krisztián.

Ádám Krisztián

Csire Szabina magának szeretné megszervezni, hiszen így oda megy, ahová szeretne, előnyösebbnek tartja, mint befizetni egy iroda szolgáltatásaira.

Csire Szabina

– Szeretek oda menni, ahová kedvem tartja. Az nem vonz, hogy más intézkedjen helyettem, így igen, én gondoskodnék az utazásról – jelentette ki Pilka Zsanett.

Pilka Zsanett

– Biztosabb vagyok abban, amit én szervezek, így nem szeretnék utazási irodával utazni. Így könnyebb elkerülni azt, hogy kint maradjak, mert az iroda nem csinálta a dolgát – válaszolta Tóth Bendegúz.

Tóth Bendegúz

Bodnár Máté sem szeret másoktól függeni, szerinte kényelmesebb az, ha saját maga állítja össze a programot, nem kell másokhoz alkalmazkodnia, és szabadon mozoghat kötöttségek nélkül.

Bodnár Máté

HBN|Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában