Helyi közélet

2019.05.05. 12:18

Megrövidítették a bazárt: milliókat nyert párjával a hajdú-bihari Dóri

Budapest - Nem mertek tovább kockáztatni, megálltak a hetedik kérdés után.

Budapest - Nem mertek tovább kockáztatni, megálltak a hetedik kérdés után.

A Bezár a bazár!, a TV2 megújult gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat.

A játékospárok egyike a kvízkérdésekre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos használ fel arra, hogy a ketrecből minél több értékes nyereményt kiszabadítson, mielőtt bezárul az ajtó. A tíz kérdés alatt két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők, egyszer kérdést, egyszer pedig helyet cserélhetnek.

A csütörtök esti adás utolsó játékosai, Dóri és Laci egy jó ideje már a fővárosban élnek, de a páros női tagja Hajdú-Bihar megye szülötte. Laci Tillával ment le a bazár ajtajához, Dóri pedig kvízkirálynőként állt fel a pódiumra Majkával szemben. A fiatal értékesítőfiúnak taktikája volt, méghozzá azt tervezte, hogy először közelről keresgéli az értékes tárgyakat, később pedig messzebbre fut.

Dóri nagyon izgult, de a műsorvezető oldotta a hangulatot, így az első kérdés után a lámpaláz is alábbhagyott. A milliós nyeremények közül az autót akarták megnyerni, így a futás mellett a biciklizés is főszerepet kapott. A nagy nyereményekért mindig teperni kell, vagyis tekerni, mivel Laci feladata volt, hogy addig hajtsa az áramfejlesztőt, amíg mind a tíz izzó világítani kezd.

Elértek a hetedik kérdésig, amikor már az autó volt a tét, és egy lámpát kellett „felvillanyozni”. Pattanásig feszültek az idegek, amikor Laci a kocsiért küzdött a bazárban. Azonban nem hiába, ugyanis kitolta a négykerekűt, de még arra is volt ideje, hogy felkapjon pár dobozt. A pár így több mint öt és fél millió forinttal rövidítette meg a bazárt.

ND


[related-post post_id="4223875"]

[related-post post_id="4190170"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában