Debrecen hírei

2018.08.13. 12:19

Több esethez riasztották a tűzoltókat vasárnap

Hajdú-Bihar - Hajdúszoboszlón egy motoros sárkányrepülő zuhant le.

Hajdú-Bihar - Hajdúszoboszlón egy motoros sárkányrepülő zuhant le.

Vasárnap Debrecenben, a Kétmalom utcában egy tíz méteres fa az úttestre dőlt. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát eltávolították, közölte a Naplóval a megyei katasztrófavédelem illetékese.

Debrecen külterületén a 471-es számú út mellett harminc négyzetméteren lángolt a gaz, a debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal valamint egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Vasárnap délelőtt Debrecenben, a Hosszúpályi úton egy kerékpáros és három személygépkocsi ütközött össze. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. A balesetben érintettek közül három gyermeket és egy felnőttet kórházba szállított a mentőszolgálat.

Fotó: Matey István

Délután Pocsajban, a Mező utcában egyhektáros területen a száraz avar égett. A létavértesi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

A komádi önkormányzati tűzoltókat is avartűzhöz riasztották vasárnap. Komádiban, az Alkotmány utcában húsz négyzetméteren lángolt a gaz, melyet a tűzoltók egy vízsugárral oltottak el.

Száz négyzetméteren a száraz avar égett a vasútvonal mellett, Nyíradony közelében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Debrecenben, a Bujdosó utcában egy családi házban a kismegszakító kigyulladt, a tulajdonos a tüzet eloltotta a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt. Az egység az épület átszellőztetését végezte el.

Szénacsomó égett Komádiban, az Alkotmány utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Délután pedig egy motoros sárkányrepülő zuhant le Hajdúszoboszlón, a Malom soron. A gép leszállás közben csapódott egy kerítésnek, a benne utazó két embert a mentőszolgálat kórházba szállította. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik elvégezték a sárkányrepülő feszültségmentesítését.

Fotó: Matey István

Vasárnap este Debrecenben, a Szél utcában egy személygépkocsi gáztartályából a gáz szivárgott. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és a gázt kiengedték egy vízsugár fedezete mellett.

HBN


[related-post post_id="3950063"]

[related-post post_id="3950439"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!