Futsal

2024.04.08. 12:31

Ezúttal nem jött össze a siker a DEAC női futsalosainak

A szakvezető szerint a Debreceni Egyetem alakulata többet tett a győzelemért a hétvégén.

Haon.hu

A debreceni tréner szerint győzelmet érdemeltek

Forrás: DEAC-archív

A DEAC női futsalcsapata nem kezdte jól az NB I-ben az elődöntőt. Quirikó Vivien tanítványai szombaton kora délután hazai környezetben vágtak neki a Tolna elleni párharcnak, amely az egyik fél második sikeréig tart, s született 1–2-es végeredmény – írta a klub honlapja. 

– Ha a futsal pontozásos sportág lenne, akkor szombaton mi nyertünk volna. Hiába játszottunk veszélyesebben, az ellenfél kapusa jó napot fogott ki. A tolnaiak előtt kevesebb lehetőség adódott, ennek ellenére két szerencsés gólt lőttek, míg mi csak egyszer tudtunk beköszönni. 

Mivel Horváth Viki görcsöt kapott, sajnos csak rövid ideig alkalmazhattuk az öt a négy elleni felállást a hajrában, pedig azt gondolom, hogy ezzel lehetett volna keresnivalónk.

A végéig igyekeztünk letámadni, az utolsó percben is volt egy nagy helyzetünk, ám ezúttal valamiért nem jött össze a második találat – mondta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában