Kick-box

2024.03.12. 14:41

Újra kick-boxos diákolimpiai címek kerültek Nádudvarra

Két nádudvari fiú, Jeges Károly és Karászi Levente is diákolimpiai bajnok lett.

Marján László

A Rácz Kickboxing Team a diákolimpiai elismerésekkel

Forrás: Rácz Kickboxing Team

Az ország legjobb utánpótláskorú kick-boxosait felvonultató rendezvénynek, a diákolimpiának adott otthont Békéscsaba március 9-én. Hajdú-Bihar vármegyéből a Rácz Kickboxing Team öt versenyzője is részt vett a megmérettetésen.

Az idei versenyre több mint 700 nevezés érkezett 16 vármegyéből és Budapestről. Hét évestől tizennyolc éves korig, három szabályrendszerben folytak a küzdelmek az országos kick-box diákolimpia címekért. A Hajdú-Bihar vármegyei Rácz Kickboxing Team öt versenyzője is a nevezők között volt és nagyon szép eredményeket értek el, dicsőséget szerezve ezzel a klubjuknak, iskolájuknak, településeiknek és vármegyének.

Eredmények:

Jeges Károly (Kövy Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Nádudvar) cadet I. -28 kg, light contact I. hely, kick-light II. hely.
Karászi Levente (Kövy Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Nádudvar) cadet I. -28 kg. light contact III. hely, kick-light I. hely.
Ajtai Lajos (Sári Gusztáv Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Kaba) cadet I.  -32 kg. light contact III. hely.
Hadnagy Máté (Nádudvari Népi Kézműves Szakgimnázium és Kollégium, Nádudva.) junior +94 kg. light contact II. hely.
Tölcsér Ábelnak (Sári Gusztáv Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Kaba) sajnos nem sikerült érmet szereznie, de ő is tisztességesen helyt állt a sűrű és erős mezőnyben. A versenyzők sikeres szereplését ezúttal is Rácz Krisztián edző és édesapja, Rácz Lajos klubelnök segítette a helyszínen.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában