Reagált a híresztelésekre

2024.03.26. 12:12

Kovács Roland döntött: szögre akasztja a vaspapucsát

A magyar bajnoki ezüstérmes salakmotoros befejezte versenyzői karrierjét, most már a magánéletére koncentrál.

Boros Norbert

Kovács Roland a debreceni salakon

Forrás: Boros Norbert

A salakos berkekben terjedő pletykáknak járt utána a Hajdú Online, ugyanis a hírek szerint Kovács Roland végső döntésre szánta el magát, s befejezte salakmotoros pályafutását.

A hír igaz! Bár az elmúlt években is sokszor felmerült bennem, hogy abbahagyom a versenyzést, a végén mégis motoron maradtam. De most végleges az elhatározásom, megértem a változásra, most már inkább a magánéletemre és az új vállalkozásomra akarok koncentrálni

– mondta az elmúlt évben bajnoki ezüstérmet szerző debreceni vaspapucsos, aki összesen 21 évet húzott le az oválpályák világában.

Elbúcsúzik a vaspapucstól Kovács Roland
Elbúcsúzik a vaspapucstól Kovács Roland
Forrás: Boros Norbert

Az elhatározás megszületett, de vajon meddig bírja ki, hogy ne üljön fel a motorjára? 

– Amikor Debrecenben edzőtáborozott a Krosno csapata, illetve a dán válogatott, segítettem a pálya karbantartásában, így testközelből figyelhettem őket, de egyáltalán nem fogott el az érzés, hogy motoroznom kell. Ha nagyon hiányozni fog a salakozás, akkor majd kimegyek egy debreceni edzésre, és megyek pár kört. De most még egyáltalán nem érzem a motorozás hiányát. Mind a két motorom megvan, a télen ki lettek csinosítva, ugyanis lakásdíszként fognak funkcionálni a közeljövőben – fogalmazott a 36 esztendős fiatalember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában