Röplabda

2024.03.01. 16:59

Miskolcon javíthatnak a DEAC röpisei

Elleh Jonathan abban bízik, hogy a Debreceni Egyetem alakulata három szettben lerendezi a hétvégi összecsapást.

Haon.hu

A DEAC röplabdásai javítanának

Forrás: DEAC-archív

A Kaposvár elleni vereség után a DEAC férfi röplabdacsapata szombaton 18 órától a Miskolc otthonában térhet vissza a győztes útra – írja a debreceni klub honlapja. Abból kiindulva, hogy a MEAFC a 10., míg a cívisvárosi együttes a negyedik helyen áll a tabellán, reális esély van arra, hogy Fodor Antal tanítványai sikerrel veszik az akadályt. A hajdúsági játékosok önbizalmát az is növelheti, hogy novemberben 3:0-ra verték a borsodiakat a DESOK-ban.

Ráerőltetnék akaratukat

– Nem becsüljük le az ellenfelünket, ettől függetlenül egyértelműen a három pont megszerzése a célunk, abban bízunk, hogy ismét három szettben döntjük el a mérkőzést – kezdte a beszélgetést Elleh Jonathan. 

Fontos lesz, hogy már az elején ráerőltessük az akaratunkat a hazaiakra. Tóth András és Kiss Imre még mindig sérült, így rájuk nem számíthatunk. Az előző héten mindenki becsülettel küzdött, ennek ellenére nem tudtuk meglepni a kaposváriakat

– mutatott rá a 19 éves játékos.

Jól mozgott a pályán

A fiatal tehetség a legutóbbi mérkőzésen csereként szállt be, és a bizalmat jó teljesítménnyel hálálta meg, végül hat ponttal zárta a Kaposvár elleni ütközetet.

 – A második játszmában szólt Fodor Antal, hogy valószínűleg játéklehetőséget ad nekem. Kicsit meglepődtem ezen, és bevallom, hogy izgultam, amikor pályára léptem. Aztán a jó megoldásoknak köszönhetően egyre inkább megnyugodtam – mondta Elleh Jonathan, aki nyáron igazolt a csapathoz

Extraliga

MEAFC–Peka Bau-DEAC

szombat, 18.00: Miskolci Egyetemi Körcsarnok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában