Futsal

2024.02.07. 16:40

Mégsem mérkőzik meg a DEAC az Újpesttel csütörtökön

A Debreceni Egyetem alakulata játék nélkül megkaphatja a három pontot.

Haon.hu

Forrás: DEAC / Derencsényi István

Az eredeti forgatókönyv szerint a DEAC női futsalosai január 27-én csaptak volna össze az Újpesttel a DESOK-ban – írja közlésében a debreceni klub. Azt a bajnokit a lila-fehérek kérésére elnapolták. Úgy tűnt, hogy a csapatok csütörtökön fogják pótolni a mérkőzést, ám újabb nem várt fordulat jött.

A lila-fehérek szerdán bejelentették, hogy nem utaznak el Debrecenbe. Döntésüket azzal indokolták, hogy betegségek és sérülések miatt csak szűkös keret állna a vezetőedző rendelkezésére, így szerintük nem lenne nagy sportértéke az összecsapásnak.

Hivatalos döntés ugyan még nincs, de borítékolható, hogy az MLSZ a debrecenieknek fogja adni a három pontot. Ebben az idényben nem először fordul elő ez velük, mivel a Dunaújváros sem állt ki ellenük, és akkor játék nélkül gazdagodtak három egységgel.

Quirikó Vivien tanítványai a tervek szerint vasárnap 17 órától a DVTK-t fogadják a Magyar Kupában. A negyeddöntős párharc első meccsén az együttes 7-1-re diadalmaskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában