Vízilabda

2024.02.10. 20:24

Látványos játékkal aratott szép győzelmet a DVSE

Második tavaszi mérkőzésén megszerezte első győzelmét a DVSE-Master Good. Az együttes a PTE-PEAC Mighty Bulls csapata ellen nyert 13-8-ra hazai pályán az ob I./B 15. játéknapján.

Haon.hu

Macsi Martin négyszer talált a hálóba

Forrás: Nagy Anita / dvse.hu

Az eltiltott csapatkapitány, Macsi Patrik nélkül felálló debreceniek Tőzsér Dávid két gyors góljával nyitották a mérkőzést, melyre egy pécsi válasz érkezett – tudósított a dvse.hu. Nem sokkal később a DVSE ötöse meglőtte e harmadik találatát is, majd Macsi Martin növelte tovább a hazai előnyt. Az első nyolc percet követően 4-2-re vezetett a vendéglátó.

Kiegyenlített pólót hozott a második negyed, amely a gólok elosztásán is meglátszott. A debreceniek találatairól ezúttal is Macsi Martin és Tőzsér Dávid gondoskodtak (6-4).

Fordulás után beindult a DVSE-henger, és néhány perc alatt jelentős előnyre tett szert, nagyjából el is döntötte a mérkőzést. A hazaiak hatot lőttek és csak kettőt kaptak, így a záró felvonás előtt már 12-6-ra vezetett Kádár Kálmán együttese.

Az utolsó játékrész hozta a legkevesebb találatot, mindössze hármat 2-1 arányban a PTE-PEAC javára. A vendéglátó utolsó találatát Kardos Márton szerezte. A DVSE 13-8-re győzött és megszerezte kilencedik győzelmét a szezonban.

Nagyon örülök a győzelemnek, pláne azért, mert ősszel kikaptunk a Pécstől. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, hiszen támadásban és védekezésben is sok jó döntést hoztunk, és sikerült egy látványos sikert aratnunk. Bízom benne, hogy ez lesz ránk jellemző a folytatásban is

– nyilatkozta a lefújást követően Kádár Kálmán vezetőedző.

A DVSE a következő bajnokiját ASI SE otthonában játssza jövő hét szombaton.

A tények

Férfi vízilabda ob I./B, 15 forduló

DVSE-Master Good – PTE-PEAC Mighty Bulls 13-7 (4-2, 2-2, 6-2, 1-2)

Gólszerzők: Tőzsér 6, Macsi M. 4, Stefanidesz, Krizsai B., Kardos, ill. Tóth Gili 3, Galambos 2, Majnik 2, Tóth Á.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában