Ökölvívás

2024.01.01. 13:35

Szembeszélben is: a DVSC Boxing az ország második legjobbja!

Haon.hu

Van eredménye az egész éves munkának: a képen balról Zsigó Csaba és Bernáth Attila

Forrás: Czinege Melinda

Nem szakadt meg a hagyomány, azaz ahogy lassan már 20 éve mindig, ezúttal is az első háromban végzett az országos ranglistán a DVSC Boxing. A szép eredményt Szabó Ildikó klubmenedzser osztotta meg közösségi oldalán, melyhez egy igen őszinte hangvételű kommentet is posztolt:

Íme a 2023-as évi ranglista. Sikerült a második helyre kerülni a DVSC-nek, ami nem kis teljesítmény, ugyanis elég erős szembe széllel mentünk egész évben. Meg hát ugye szárnyunk alá kellett vennünk a régiót is, mint anyagilag mint szakmailag is hogy tudjanak versenyezni fejlődni a csapatok. Büszke vagyok rájuk is, szép helyezésükre. Na de hát, ami nem öl meg az megerősít, azt mondják. Köszönet mindenkinek aki velünk volt. Elsősorban a versenyzőknek, akik oda tették magukat. Fantasztikus gyerekek! Aztán az edzőknek, Szabó Sanyinak, aki a végletekig támogat mindenkit, és jó magamnak, hogy épp elméjű maradtam ennyi hazug, csaló, törtető ember között is. Hajrá DVSC!

Az 55 egyesületet számláló listán szereplő hajdúsági egyesületek (elől a ranglistás helyezés):
2. DVSC Boxing
19. Hajdúszoboszlói Sportegyesület - Halker-Király Team
40. Top Team Debrecen Sportegyesület
okolvivvas-boksz-haon-sport-hajdu-bihar-debrecen-dvsc-boxing-ranglista
A ranglista
Forrás: dvscboxing/Szabó Ildikó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában