Jégkorong

2023.12.26. 15:03

Mindenki a Jégcsarnokba!

A DEAC mérkőzése sok színes programmal várja a kilátogatókat.

Haon.hu

A debreceniek újabb győzelmet aratnának

Forrás: DEAC-archív

A szombati, fehérvári győzelemét követően karácsony második napján hazai jégre korcsolyázik ki a Debreceni Egyetem az Erste Ligában, hokisaink a diósgyőriekkel csapnak össze 17 óra 30 perckor – írta a deac.hu. 

A fekete-fehérek okos és fegyelmezett játékkal fektették két vállra a FEHA19 alakulatát, a 2–1-es győzelem tehát jó alapot adhat a keddi keleti rangadóhoz. Az egy nappal többet pihenő borsodiak viszont nem sikerélménnyel utaznak el a cívisvárosba, ugyanis pénteken 4–1-re kikaptak a Budapest Jégkorong Akadémia HC otthonában. A tabellán a vendégek állnak jobban, 22 meccsen szerzett 35 pontjukkal az ötödikek. Ugyanennyi találkozó van a házigazdák lábában, akik 26 egységgel a nyolcadik pozíciót foglalják el. Fontos rangadó lesz ez, ugyanis remélt győzelme esetén a DEAC tapadhat a középmezőnyre. 

Az ünnepi hangulatról a klub különböző akciókkal is gondoskodik. Karácsonyi zenék csendülnek majd fel a játékmegszakításnál. Minden csomag rejt majd valamilyen ajándékot, akár nagyobb értékben is. A második szünetben pedig kvízjátékban vehetnek részt a nézők. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában