Labdarúgás

2023.12.22. 12:36

Ezekkel a zenékkel hangolódnak a karácsonyra a Loki futballistái

A debreceni játékosok elárulták, hogy mely dalokat kedvelik leginkább az ünnepi időszakban.

Tóth Huba Elemér

Bódi Ádám

Fotó: Instagram/DVSC

Karácsonyi dalok nélkül ma már elképzelhetetlen lenne az egyik legszentebb ünnepünk. A régi klasszikusok mellett rengeteg fülbemászó zene szól neves jazz, pop, sőt akár rock előadóktól is. Ebben az időszakban legyünk a debreceni főtéren, akár máshol, gyakran felcsendülnek a dallamok, melyek gyakran közvetítenek szeretetről, békéről, örömről és önzetlenségről szóló üzeneteket. Ezek éneklése, vagy akár hallgatása összetartó erejű lehet, és erősítheti a családi vagy baráti kapcsolatokat.

A DVSC labdarúgóit is megkérdezték, hogy melyek a kedvenc karácsonyi dalaik, amelyről a klub Instagram oldalán egy rövid videót is láthatunk. Megyeri Balázs és Szécsi Márk az „All I Want For Christmas”-t említette, míg Stefan Loncsarnak egy montenegrói zene jutott eszébe. Bódi Ádám egyik karácsonyi szerzeményre sem tud nemet mondani, Bárány Donát pedig a háttérben, lejátszási listában szokta vegyesen hallgatni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában