Röplabda

2023.11.05. 19:00

Három meccs, három győzelem a DSZC-Eötvös DSE hétvégi mérlege

Haon.hu

Ezen a hétvégén a DSZC-Eötvös DSE három csapata lépett pályára, és mindhárom veretlenül zárta a fordulót, olvasható a klub közleményében.

Legelőször szombaton az U13 lépett pályára. Mindhárom találkozójukat megnyerték, a Hajdúböszörményi TE ellen 3:0-ra, a Kistarcsai VSRC és a Sülysápi SE ellen 2:1-re győztek.

DSZC-Eötvös DSE
Forrás: DSZC-Eötvös DSE

Vasárnap az U17 „B” együttes (rózsaszínben) két győzelmet aratott, a Szolnoki STC sárga és a Szentes csapatánál is 3:0-ra bizonyultak jobbnak.

DSZC-Eötvös DSE
Forrás: DSZC-Eötvös DSE

Az U17 „A” alakulat (narancssárgában) Békéscsabán szerepelt, ahol először a Szegedi RSE fekete, majd a házigazda, Békéscsabai RSE együttesét is szettveszteség nélkül győzték le.

DSZC-Eötvös DSE
Forrás: DSZC-Eötvös DSE

A jövő hétvége is mozgalmas lesz az egyesületnél. Az U20 „A” csapat szombaton Jászberényben játszik. Vasárnap az U15 „A” és az U15 „B” együttes lép pályára, míg vasárnap este 19 órától a DSZC Beregszászi Pál Technikumban a felnőtt NBII-es csapat fogadja a Jászberényi Röplabda Klubot, akivel tavaly még az NBI-ben játszottak nagy csatákat, most pedig az NBII felsőházáért küzdenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában