Kézilabda

2023.11.23. 15:12

Debreceni kézisek is aranyérmet szereztek

A V-VI. korcsoport diákolimpiai döntőjén is képviseltették magukat a debreceni akadémisták.

Haon.hu

A győztes csapat örült a sikernek

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémi-archív

November 22-én, szerdán rendezték meg az V-VI. korcsoportos diákolimpia megyei döntőjét, amelyet a debreceni Szent József Gimnázium csapata nyert meg, második helyen a szintén debreceni Irinyi János Technikum együttese végzett – írta a klub honlapja. 

Négy csapat indult el a megmérettetésen, két elődöntőt sorsoltak a szervezők. Az Irinyi János Technikum csapata a hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium együttesét győzte le, a másik párosításban a Szent József Gimnázium a hajdúnánási Körösi Csoma Református Gimnáziummal szemben bizonyult jobbnak. A döntőt két debreceni iskola vívta meg, a Szent József legyőzte az Irinyit, előbbi az országos elődöntőbe kvalifikálta magát, utóbbi pedig a területi selejtezőbe. 

Mind a négy csapatban voltak akadémisták, legtöbben a Szent József Gimnáziuméban, tizenhárman, a többi együttesben egy-egy akadémista lépett ezúttal pályára. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában