Labdarúgás

2023.10.02. 14:15

Nagy küzdelemben nyertek a DEAC fiataljai

A debreceniek egy korai góllal húzták be a három pontot.

Haon.hu

A végéig megőrizték a vezetést a fekete-fehérek

Forrás: DEAC-archív

Kimagaslik a korosztályos megyei bajnokság B-csoportjának mezőnyéből Molnár Máté csapata, a legtöbb pontot szerezték, a legtöbb gólt rúgták és a legkevesebbet kapták. A debreceni fiatalok százszázalékos mérlegüket akarták megőrizni a következő fordulóban is és gyarapítani egységeik számát a sereghajtó Bocskai elleni mérkőzésen – írta a deac.hu. 

Jól is kezdtek a cívisvárosiak, a 3. percben Tokai Ádám mattolta a vendégek védelmét és szerezte meg a vezetést. A folytatás viszont elég parázsra sikeredett, bár debreceniek irányították a játékot, a kék-fehérek a durvaság határát súroló belépőkkel próbálták megakasztani a támadásokat. Ennek ellenére többször is sikerült helyzetet kidolgozni, ám ezek a lehetőségek kimaradtak. Nem is született újabb találat, a Molnár-tanítványok a korai góllal megnyerték a mérkőzést és toronymagasan vezetik a tabellát. 

A tények: 

Megyei U-14 B 5. forduló 

DASE – Bocskai SE: 1-0 (1-0) 

DASE: Molnár G. – Karacs, Molnár L., Holba, Freudenfeld, Szilágyi, Tokai, Fésűs, Sipos 

Cserék: Rácz, Papp B., Simkovics, Boros, Vincze-Gál, Birki, Dan 

Edző: Molnár Máté 

Gólszerző: Tokai 3’ 

Molnár Máté: Egy elég kemény, parázs mérkőzést játszottunk, ment az adok-kapok a pályán. Amit lehetett, kihoztunk a mai párharcból, szereztünk egy gólt, ami elég volt a győzelemhez. Voltak még lehetőségeink, de csak kapufákig jutottunk. Begyűjtöttük a három pontot, továbbra is veretlenül vezetjük a tabellát. Gratulálok a srácoknak, büszke vagyok rájuk.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában